Skuespillere søges til guddommelig komedie, Århus

Mænd og kvinder 14 - 100 år,

UDLØBET

"The Misadventures of Death and Phug" er en engelsk-sproget 'guddommelig komedie', en absurdistisk tur igennem religion og tro. Flere alternative filmfestivaler i USA og Europa har allerede vist interesse i projektet, så der er en god sandsynlighed for, at dette projekt vil pynte på CV'et...

Til filmen søges:

  • Kvindelig skuespiller, 16-30 år - der har en god engelsk udtale, og som er klar til en spændende skuespiller-udfordring på et lavt budget. Lønnen kan højst blive symbolsk. Skuespil- og filmerfaring er en fordel, men ikke et krav.
  • Der er andre mindre roller, der stadig mangler at blive besat, for både mænd og kvinder.

Den kvindelige hovedrolle, Mercedes, er pigen, der pludselig finder sig selv som jagtet vildt af engle og dæmoner. Det er en interessant og udfordrende rolle, da Mercedes udgør filmens emotionelle anker - hendes forvirring og snarrådighed er en hjørnesten i filmens tone og budskab. Store dele af filmen filmes i Århus i løbet af sidste halvdel af juli, men resten af tidsplanen er mere fleksibel efter dine ønsker og muligheder for at medvirke. Desuden skal der bruges en weekend eller to i sensommeren til at gøre filmen færdig.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Valideret