Forside > Søg > Anne-marie (ID:34772)

Profilbillede

ANNE-MARIE

37 år fra København


Filmografi - udvalgt arejde;
2015 Bedrag Fie DR Fiktion TV Serie Mads Thulstrup
2015 Maersk Mor Moland Film Reklamefilm Simon Ladefoged
2010 Borgen Amina DR fiktion TV serie Søren Kragh-Jacobsen
2009 Lærkevej Milla Cosmo Film TV serie Kasper Gaardsøe
2007 Last Dating Show Samina Tju Bang Film kortfilm Bille August
Teater;
2015 Impro URO


BILLEDER

Loading

FYSISKE INFORMATIONER

Alder :37 år
Højde :168 cm
Vægt :52 kg
Øjenfarve :Brun
Hårfarve :Brun
Hårlængde :Langt
Skostørrelse :39
Bryst :75 cm
Talje :26 cm
Hofte :34 cm

GENEREL ERFARING

Professionel erfaring som model
Professionel erfaring som skuespiller
Moderat erfaring som sanger
Moderat erfaring som danser
Deltaget i Modeshows
Optrådt i Magasin(er)
Optrådt i Reklamekatalog(er)
Optrådt på Teater
Optrådt på Film/TV
Deltaget i Musicals
Optrådt i TV reklamer
Optrådt i TV serier
Deltaget i Musikvideoer
Deltaget i Danseshows
Optrådt på Messer
Danset i gruppe
Sunget i gruppe

INTERESSERET I

Modeljobs
Film / TV - skuespil