Forside > Tilmeld nyhedsbrev > Nyhedsbreve > Nyhedsbrev: Nyhedsbrev december: Spil med i en gyserfilm, En brugers oplevelse med Onlinecasting.dk, Fotomodellerne afsnit 2

NYHEDSBREV DECEMBER: SPIL MED I EN GYSERFILM, EN BRUGERS OPLEVELSE MED ONLINECASTING.DK, FOTOMODELLERNE AFSNIT 2

I denne udgave af nyhedsbrevet kan du blandt andet læse om gyseren Craig, der har flere medvirkende fra Onlinecasting.dk. Derudover kan du læse om Sara der har medvirket i Telias nye kampagne via Onlinecasting.dk.

Se også afsnit nr 2. af Fotomodellerne - Onlinecasting's nye tegneserie.

God fornøjelse!

Hvis du har noget, som du mener, kunne være interessant for nyhedsbrevet, så send os endelig en mail på onlinecasting@onlinecasting.dk

Spil med i en gyser

Medvirk i en ny gyserfilm. Læs mere her

Du har nu muligheden for at komme med i en gyserfilm. Skuespiller og instruktør Kim Sønderholm har gang i flere film-projekter for tiden, og Onlinecasting har bedt ham fortælle lidt om filmene. Han har tidligere brugt Onlinecasting til at få skuespillere til filmen Craig, og nu leder han efter en skuespiller til et nyt projekt.

Hvad handler Craig om?
Craig er historien om en ung mand med en masse følelsesmæssige problemer. Han er ret afskåret fra omverdenen og har egentligt kun sin familie og én enkelt ven. Da hans forældre i starten af filmen dør i en brand, og hans søster som resultat deraf ryger på hospitalet i dyb koma, begynder filmen stille og roligt at knække for ham. Han prøver at
søge kontakt hos vennen, men vennen har rigeligt af bekymringer for sig selv og sin fremtid i sit eget forhold, så han ser ikke, at Craig er i dybt forfald. Craig begynder stille og roligt at se ting, der ikke er der, spøgelser fra fortiden, og da han til sidst i desperation
prøver at holde med at tage sin nervemedicin, slår det helt klik for ham. Det er en type film, jeg altid har haft lyst til at lave, jeg har altid elsket gysere lige siden jeg var dreng.

Hvor tilfreds har du været med at bruge Onlinecasting?
Onlinecasting har været en utrolig stor hjælp for mig til at finde både statister, men også et par birolleskuespillere til Craig. Det er virkelig værdsat, de gør meget for både de medlemmer og casters/filmmagere, der anvender dem.

Vi har fået så mange henvendelser de gange, vi har søgt, at det har været ret overvældende.

Vi har gjort alt, vi kunne for at svare alle, men jeg vil undskylde på forhånd, hvis vi har misset nogen - det har bestemt ikke været med ond vilje. Vær dog ikke bange for at skrive til os igen.

Hvilken type kvinde skal I bruge til den nye kortfilm?
Vi er netop i gang med en gyser-kortfilm, der skal bruges i dvd-samlingen The Horror Vault, der vil udkomme på lige linie med Craig. Derudover skal den deltage i en gyser-kortfilms konkurrence i Los Angeles. Jeg går ikke så meget ind for at specificere typer; jeg har naturligvis et billede af personen, men jeg har flere gange fundet, at det kan være en fordel ikke at være for stædig og være åben for nye ideer.

Men meget generelt skal pigen være meget åben, nede på jorden, have karisma, have indlevelse og ikke mindst være frisk på lidt af hvert, da der er nogle ret krævende scener. Der er endvidere en smule i filmen, der kræver, at hun er ok med at vise sin krop frem, som gud har skabt den.

Der er naturligvis ikke tale om nogen som helst form for porno, men det er en del af hele historien. Kan ikke sige så meget, men dem, der bliver tilbudt rollen, får naturligvis en kopi af manuskript og kan beslutte sig ud fra det. Rollen kræver dog, at hun er åben for scenerne og ikke er genert. Jeg vil egentligt også gerne skynde mig at sige, at jeg er virkeligt glad for alle, der har skrevet, og vi har ikke pt. truffet nogen beslutninger.

Vi er dog ekstremt aktive og har også et par spillefilm planlagt til optagelse i 2008, så jeg vil sandsynligvis også bruge de henvendelser, jeg har fået i denne omgang, og vende tilbage til nogen, så... Til de, som vi ikke kunne bruge i denne omgang - det betyder bestemt ikke at vi bare glemmer jer!

Desværre skal vi kun bruge ÉN enkelt til lige denne kortfilm, og det er svært at vælge mellem de mange interessante henvendelse, vi allerede har fået.

Læs mere om Craig her

Ansøg om medvirken i den nye gyserfilm her

En brugers oplevelse med Onlinecasting.dk - Fik stor rolle i Telias nye kampagne

Sara fra København fortæller om sine oplevelser med Onlinecasting.dk.
Se Sara's profil

I dette nyhedsbrev fortæller Sara fra København om sine oplevelser med Onlinecasting.dk

Stor rolle i Telias nye kampagne

Jeg har fået en stor rolle i Telias nye kampagne "Fri familie", via onlinecasting.

I september så jeg at Telia søgte skuespillere så jeg sendte en mail og kom til casting.

Næste dag blev jeg ringet op og jeg var blevet valgt til en af de 4 hovedroller. :-).

Tre dage senere skulle jeg til kostumeprøvning og jeg mødte dem der skulle spille min familie.

Efter det har vi optaget en tv-reklame og vi har taget mange still-billeder som både bliver brugt i aviser, på plakater, nettet osv..

Så onlinecasting har helt klart hjulpet mig frem, for det er en stor kampagne og snart skal vi igang med en julekampagne.

Jeg har kun haft positive oplevelser med det hele og jeg har haft det sjovt og tjent MANGE penge.!

Se flere oplevelser fra profilerne her

Se Sara's profil på Onlinecasting.dk her

Fotomodellerne del 2. - Onlinecasting's tegneserie

Som en ny feature vil nyhedsbrevet for fremtiden indeholde en tegneserie. Striben hedder Fotomodellerne, og tegneren bag er Selina J., der har en profil på Onlinecasting. Her fortæller den russiske model om sin tegneserie.

Hvad handler Fotomodellerne om?
Fotomodellerne er en tegneserie om de to fotomodeller Sif og Ulrikke. De er roommates, bedste veninder og kollegaer, og har hver især en drøm om at slå igennem som topmodeller. Desværre løber de i mange forhindringer undervejs. Sif og Ulrikke vil gerne være smarte, men de er alligevel lidt kiksede og utjekkede, og de kommer tit galt afsted. Sif er den festglade, impulsive type, mens Ulrikke er den mere tilbageholdende og nørdede type. De holder meget af hinanden, men nogle gange kan det også eksplodere i et stort skænderi, men de bliver altid gode venner igen.

Denne måneds Fotomodellerne:

Hvis du vil vide mere om Selina, kan du finde det på følgende links:

Hendes firma: www.tegnefabrikken.dk