Forside > Tilmeld nyhedsbrev > Nyhedsbreve > Nyhedsbrev: Onlinecasting på TV2 Lorry, Ny tegneserie

ONLINECASTING PÅ TV2 LORRY, NY TEGNESERIE

I denne udgave af nyhedsbrevet kan du blandt andet se et indslag om Onlinecasting.dk, som er blevet vist på TV2 Lorry.

Derudover har vi premiere på Onlinecasting's nye tegneserie 'Fotomodellerne' og du kan læse om Selina, som har tegnet den. Endelig skriver vi om en højaktuel casting, der giver dig mulighed for at blive entertainer i troperne.

God fornøjelse!

Hvis du har noget, som du mener, kunne være interessant for nyhedsbrevet, så send os endelig en mail på onlinecasting@onlinecasting.dk


Onlinecasting på TV2 Lorry

Der var masser af god omtale til Onlinecasting, da TV2's regionalstation Lorry satte fokus på forskellige måder at blive kendt på.

Hvis man gerne vil frem inden for underholdningsbranchen, så er Onlinecasting et godt sted at gå hen. Det var konklusionen på et indslag i TV2 Lorry den 3. oktober, der handlede om forskellige måder at blive kendt på.

Onlinecastings direktør, Kasper Graulund-Jensen, fik besked om udsendelsen af en ven, der så den, og det vakte stor glæde at se siden få den gode omtale.

- Det er da super fedt! For mig er det her en blåstempling af Onlinecasting som et godt og seriøst sted at få prøvet sine stjernedrømme af, siger Kasper Graulund-Jensen.

Onlinecasting bliver nævnt efter cirka halvandet minut.


Onlinecasting får tegneserie

Som en ny feature vil nyhedsbrevet for fremtiden indeholde en tegneserie. Striben hedder Fotomodellerne, og tegneren bag er Selina, der har en profil på Onlinecasting. Her fortæller den russiske model om sin tegneserie.

Hvad handler Fotomodellerne om?
Fotomodellerne er en tegneserie om de to fotomodeller Sif og Ulrikke. De er roommates, bedste veninder og kollegaer, og har hver især en drøm om at slå igennem som topmodeller. Desværre løber de i mange forhindringer undervejs. Sif og Ulrikke vil gerne være smarte, men de er alligevel lidt kiksede og utjekkede, og de kommer tit galt afsted. Sif er den festglade, impulsive type, mens Ulrikke er den mere tilbageholdende og nørdede type. De holder meget af hinanden, men nogle gange kan det også eksplodere i et stort skænderi, men de bliver altid gode venner igen.

Hvordan fandt du på ideen?
Ideen var ret oplagt. Jeg har altid tegnet modeller og smukke piger og har altid lavet tonsvis af tegneserier, der bare er endt i skrivebordsskuffen. Min erfaring fra modelverdenen de sidste otte år blandet med min kreativitet har givet mig ideen til at lave en elektronisk tegneserie om modeller. Og Onlinecasting og dens medlemmer er jo lige i målgruppen.

Fotomodellerne er en tegneserie, som ikke bare glorificerer modelverdenen, men også viser den fra en selvironisk og humoristisk perspektiv. Med Fotomodellerne vil jeg gerne bryde fordommene - bryde rammerne og vise, at man ikke skal tage sig selv alt for alvorligt. Jeg vil gerne bidrage med noget humor, god energi og nytænkning til en verden, som er ellers kendt for at være tom og overfladisk.

Hvordan ser fremtiden ud for 'Fotomodellerne'?
Hvem ved, hvis tegneserien bliver en succes, kan jeg finde på at udgive den i en opsamling. Måske trykke den på postkort, eller få den trykt i et blad. Men først og fremmest vil jeg gerne hygge mig med den og lave den for min - og jeres - fornøjelses skyld.

Denne måneds Fotomodellerne:

Hvis du vil vide mere om Selina, kan du finde det på følgende links:

Hendes firma: www.tegnefabrikken.dk


Aktuel casting: Bliv entertainer i troperne

Hvis du er træt af den danske vinter, kan synge eller danse og ikke er bange for at stå på en scene, så har Mytravel drømmejobbet til dig. Selskabet søger nemlig entertainere til deres Sunwing Resorts.

Onlinecasting har talt om jobbet med Claes Hald fra Mytravel.

Hvad er det, I søger folk til?
Vi søger dygtige sangere og dansere til vores egen hotelkæde Sunwing Resort for sommersæsonen 2008 (start i februar). Man arbejder i et Showteam på 4 personer, som optræder 5 aftener om ugen igennem en hel sæson (ca. 7 måneder). Det er en fantastisk mulighed for at få stor sceneerfaring og dygtiggøre sig foran et engageret publikum. Al sang er selvfølgelig "live". Tag gerne et kig på www.spies.dk og læs mere om vores Sunwing Resort koncept.

Hvor skal man arbejde henne?
Hotellerne ligger på Mallorca, Kreta, Rhodos, Gran Canaria, Tenerife, Cypern, i Tyrkiet og Thailand og man arbejder ét af de steder. Efter sommersæsonen vil der være mulighed for at søge "videre" og arbejde på en ny destination om vinteren. Det er altså muligt at arbejde som artist i udlandet året rundt!

Hvilke typer skal I bruge?
Da man er meget på scenen, er det vigtigste, at man virkelig elsker at optræde, og vi ser gerne, at man er en allerede dygtig sanger med "flair" for dans. Teamwork er et nøgleord, da man skal arbejde 4 personer sammen med forskellig nationalitet, baggrund og erfaringer. Ofte er det mennesker med seriøse ambitioner om at "komme frem" i livet som artist og ser dette som en god start. Flere, som nu er kendte artister, har faktisk startet deres karriere hos os! Vi ansætter generelt gerne folk med stor fleksibilitet og engagement i forhold til arbejdsopgaver og kollegaer - og gerne folk med et smil på læben - det skal være sjovt at arbejde i udlandet som entertainer!

Hvor mange skal I bruge?
Vi forventer, at skulle ansætte omkring 30 nye artister til vores Showteam (start omkring feb. 2008).

Hvordan fungerer udvælgelsen?
Ud fra de ansøgninger, som vi modtager, inviterer vi folk til audition i dans og sang, som foregår i Cirkusbygningen i København. Udvælgelsen foretages af folk fra Sunwing Resorts Show-afdeling, som selv har stor erfaring som artister, ligesom MyTravels personaleafdeling er med i processen. En uges tid efter audition modtager man besked om, hvorvidt man er godkendt til det videre forløb. Alle, som tilbydes et job i vores Showteam for sommeren 2008, skal på betalt "Showskole" inden sæsonen. Dette foregår på Mallorca i februar-marts 2008 og er normalt en stor oplevelse og en god læreproces, hvor man undervises i både sang, dans, sceneteknik, make-up og meget mere.

Hvornår er der auditions?
Vi afholder en audition fredag den 9. november i Cirkusbygningen i København. Og vi modtager gerne endnu flere ansøgninger!