Forside > Tilmeld nyhedsbrev > Nyhedsbreve > Nyhedsbrev: Onlinecasting holder fotodag

ONLINECASTING HOLDER FOTODAG

Sommerferien er ved at være slut, og det vrimler igen med auditions på Onlinecasting.dk.

Samtidig er der nu endnu et tilbud til sidens brugere: Nu har Onlinecastings brugere nemlig muligheden for at få taget professionelle portrætfotos med stor rabat. Det kan du læse mere om i nyhedsbrevet, hvor vi også har talt med Rikke Sejthen, der skal bruge modeller til et stort modeshow i Århus.

Hun har tidligere brugt modeller fra Onlinecasting, så hvis du går med en uprøvet model i maven, er det måske nu, den skal lukkes ud.

Os på Onlinecasting.dk håber, at du har nydt sommeren, og er klar til at tage kampen op på de bonede gulve.

Held og lykke derude!

Onlinecasting holder fotodag

Onlinecasting.dk skal til at afholde sin første fotodag, og det glæder både direktøren og fotografen.

19. august kan blive en rigtigt travl dag for fotograf Hanne Paludan Kristensen. Der er hendes fotostudie nemlig ramme om Onlinecastings nye koncept, fotodag. Her har sidens brugere mulighed for at få taget professionelle portrætbilleder af sig selv, som de kan tilknytte deres profil på Onlinecasting.dk.

- Jeg håber, der bliver fuldt hus, så bliver der nemlig knald på. Så bliver det sjovt, lyder det entusiastisk fra den 33-årige fotograf, der selv står bag kameraet på dagen.

Hanne Paludan Kristensen har blandt andet tidligere taget testbilleder for forskellige modelbureauer og har netop lavet en modeserie til det nye modeblad C'est. Hun mener, at dem, der skal have taget billeder til fotodagen, skal forberede sig - men endelig ikke for meget.

- Hvis man skal have en pakke på tre billeder, skal man tænke på, hvilke tre udtryk der er vigtigst. Men det skal ikke være for spillet, det skal ikke være en revy. Det kan være overkill at øve sig for meget. Men jeg hjælper jo folk med at tage sig bedst muligt ud. Det er mit job som fotograf, så det kan de roligt overlade til mig, forklarer Hanne Paludan Kristensen.

Direktør for Onlinecasting.dk, Kasper Graulund Jensen, er stolt af det nye tilbud til brugerne, men er også spændt på at se, hvor mange, der melder sig til.

- Vi er rigtigt glade for og stolte af, at vi har fået denne fotodag op at stå. Det er en del af vores strategi, at vi hele tiden skal gøre vores produkt bedre, og det mener jeg, at denne fotodag gør. Især når man tænker på, hvor mange penge vores brugere kan spare i forhold til, hvis de selv skulle ud og finde en fotograf. Nu bliver det så spændende at se, hvor mange, der melder sig til, slutter han.

Her kan du læse mere om og tilmelde dig fotodagen

Mode-arrangør på udkig efter modeller

Der er modeshow på Train og Kupé i Århus den 4. september, og arrangøren, Rikke Sejthen fra Runway Fashionevent, søger efter modeller på Onlinecasting. Vi har taget en snak med hende om den kommende audition.

Hvad er det for et modeshow, du søger modeller til?
- Der er ikke noget tema, andet end at det er efterårsshow. Vi laver fire shows om året, og der er 10 store butikker fra Århus med. Jeg forsøger at udvide det til resten af landet med samme koncept.

Hvor mange deltager i modeshowet?
- Vi plejer at have mellem 20 og 30 modeller og mellem 20 og 25 børnemodeller med. Jeg søger alle aldre for at se, hvad der kommer af henvendelser, så kan jeg sortere fra og eventuelt lægge til side til en anden gang. Det er godt for butikkerne, at det er forskellige aldre at vælge imellem, så modellerne ikke alle sammen er 16 år gamle.

Hvor mange kommer og ser det?
- Der plejer at komme mellem 500-800 mennesker, så det regner jeg også med denne gang. Vi har holdt sommerferie nu, så der er mange, der skriver og spørger, hvornår det kommer igen. Der skal nok komme mange.

Hvad er din erfaring med brug af modeller fra Onlinecasting.dk fra tidligere shows?
- Jeg synes, det er super. Jeg har været rigtigt glad for det. Der er dog ikke så mange piger fra Jylland, som jeg godt kunne ønske mig. Det har været en stor udgift nogle gange at hente alle de piger over fra Sjælland. Vi skal have udbredt Onlinecasting lidt mere her i Jylland.

Hvis du er interesseret i at komme til at gå model i Århus til september, klik her.

En brugers oplevelse med Onlinecasting.dk

Jesper fortæller om sine oplevelser med Onlinecasting.dk

Som noget nyt vil vi i hvert nyhedsbrev medtage en brugers oplevelse i forbindelse med Onlinecasting.dk. I denne uge er det Jesper fra Helsingør:

"Samme dag som jeg havde betalt,for min udvidet profil på onlinecasting - (Og derfor modtager kontakt info omkring job,osv.,) Ser jeg et opslag om de skulle bruge statister til en ALKA Forsikring reklame, man skulle vare tilskuer til en boksekamp, alle ville få løn !

Jeg skriver til dem ,og fik da også hurtig en mail tilbage, de havde set min profil og ville meget gerne bruge mig ;-)

Vi møder ialt 60 statister op, det er et kæmpe setup  i et studie , der er ægte bokse ring, publikum pladser, fadøl (måtte ikke drikkes) ,ja kæmpe kulisse og top professionelt Team

Der er desværre en del ventetid ,vi kommer kl 11.00 men er først i gang kl 14.00 ,sådan kan det gå ,vi fik dog masser slik, frugt og kildevand, vi hygger og jeg finder hurtig 3 søde piger, også fra Onlinecasting og vi falder i snak. Hygge hygge

Da vi skal til at gå i gang kommer statistkoordinatoren ( Julie rigtig sød  ) hen til mig og siger, kan du ikke lige komme med, du skal hilse på instruktøren, vi vil gerne bruge dig som side dommer , jeg hilser pænt på instruktøren, og han siger ”jo det ser fint ud” ,  på den måde fik jeg en lille ekstra rolle, vi var i alt 3 der skulle side og være dommer, altså tage notater/give point og følge kampen seriøst , imens publikum var helt vilde. Det var en super dag, søde mennesker, professionelt hold og fik en lille ekstra oplevelse ud af det, ved at blive ”udvalgt” til en bestemt ”rolle”

Jeg har mere tjent mit medlem kontingent hjem for det næste ½ år ved denne opgave så tak onlinecasting"

Mvh
Jesper Møller

Se flere oplevelser fra profilerne her