Forside > Tilmeld nyhedsbrev > Nyhedsbreve > Nyhedsbrev: Interview med Amanda fra Skydrollen samt nye artikler

INTERVIEW MED AMANDA FRA SKYDROLLEN SAMT NYE ARTIKLER

I dette nyhedsbrev kan du læse om Amanda og hendes oplevelse med Onlinecastings nye koncept Skyd Rollen.

Vi har også et par nye artikler vi gerne vil dele med dig.

Interview med Amanda / Hermione


Se Amanda der giver den som Hermione

18-årige Amanda fra Hørning Har indsendt en video til Onlinecastings nye koncept Skydrollen, hvor hun giver den som Hermione fra Harry Potter filmene.
Vi har fanget Amanda til et lille interview om hendes valg af rolle, og hvorfor hun har valgt at deltage.

Hvorfor har du valgt at deltage i Skydrollen?
Amanda: Lige da jeg opdagede opslaget om skydrollen tænkte jeg "Ej hvor vildt, det lyder spændende, det er lige noget for mig". Jeg blev så grebet af det, at jeg med det samme ledte efter den rigtige scene. Jeg var ikke i tvivl om, at det skulle være fra Harry Potter. Jeg havde først en scene fra 6'eren i tankerne. Men den blev for svær at lave, i forhold til location. Efter at have valgt scenen, var jeg lynhurtigt i gang med lave en drejebog, og skrive replikkerne ned. Så fik jeg aftalt, hvornår mine medspillere kunne filme, og så var filmen ret hurtigt i "skabet".

Jeg gør det helt sikkert for, at der kunne blive en mulighed for at blive opdaget. Jeg drømmer om at blive skuespiller, så det her er en oplagt chance, for at vise hvad jeg kan. Så er det også bare sjovt, at det er en konkurrence.

Var det nemt nok at finde ud af?
Ja, det var ret nemt. Det gik som smurt. Jeg havde selv bestemt alle vinklerne (Mange af de samme vinkler, fra harry potter og flammernes pokal), og så fik jeg bare min far til at filme den del jeg er med på. Jeg filmede selv Kristina/Harry Potter. Der var godt nok lidt problemer med kameraet i starten. Lyset er lidt underligt. Men det går. Da vi havde optaget, skulle det hele klippes sammen, det gjorde jeg også selv.
Onlinecasting siden drillede lidt, men de hjalp mig og det blev ordnet hurtigt.

Har du delt din video på Facebook og fortalt dine venner at de skal 'Syntes godt om' og kommentere?
Nej, det har jeg ikke rigtig gjort endnu, men jeg må lige få spurgt nogle om de vil kommentere. Jeg har da fået en til at kommentere.

- Er du klar over, at det er sådan noget dommerne blandt andet holder øje med?
Ja, det er jeg. Så jeg må hellere få nogen til at kommentere.

- Har du set de andre videoer, og hvad syntes du om dem?
Det er nogle rigtig gode scener, de forskellige har valgt, ret kreativt. De er gode.

Vi ønsker Amanda alt mulig held i konkurrencen. Du kan se, kommentere og 'like' hendes video her: Amanda video - og selv deltage i konkurrencen, om blandt andet 10.000 kr.

Se alle brugernes auditions på Skyd rollen her

Skydrollen påmindelse - Vind 10.000 kr.

Vores konkurrence Skydrollen er som sagt i fuld gang, og der er allerede kommet masser af gode videoer ind. Der er dog stadig masser af tid til konkurrencen slutter, så DU kan sagtens nå at vinde med din helt egen scene. Det kunne ikke være nemmere, og der er 10.000 kr på højkant.

Klik her for at læse mere om konceptet og hvordan du deltager

Nye artikler på Onlinecasting.dk

Vi har opdateret vores 'artikler og tips'-sektion med nedenstående artikler. Besøg sektionen her. Har du forslag til artikler, vil vi gerne høre fra dig.

Hvorfor vælge udvidet profil?
Når det nu er gratis at have en almindelig profil, og man stadig kan gøre brug af en del af funktionerne på Onlinecasting.dk - hvorfor så overhovedet opgradere til udvidet profil?

Læs artiklen her

Kan jeg blive håndmodel?
Det kan lyde som en joke, men den er god nok. Du kan godt blive håndmodel. Håndmodeller bliver brugt i reklamer for eksempelvis smykker og cremer, neglepleje mv.

Læs artiklen her

Har du en god historie?

Hvis du har en god oplevelse med Onlinecasting.dk, vil vi gerne høre fra dig. Så sørger vi for at sætte din oplevelse i rotation på forsiden. Bliver din oplevelse udvalgt, vil vi desuden gerne give et halvt år gratis udvidet profil.

Med venlig hilsen Team Onlinecasting.dk
Kasper, Tobias, Teis og Trine