Forside > Tilmeld nyhedsbrev > Nyhedsbreve > Nyhedsbrev: Fotodag, nye tiltag og artikler på Onlinecasting.dk

FOTODAG, NYE TILTAG OG ARTIKLER PÅ ONLINECASTING.DK

I dette nyhedsbrev kan du læse om vores gratis fotodag, samt se de gode billeder der blev taget derfra.

Vi skriver også lidt om de nye tiltag og features på Onlinecasting.dk.

Onlinecasting afholdte fotodag


Se udpluk af billederne fra fotodagen

I februar var det igen blevet tid til Onlinecastings gratis fotodag. 30 deltagere var blevet udtrukket i alle aldersgrupper fra hele landet.

Fotograf Julie Helquist sikrede med sit utrolig rolige sind og en fast hånd på udløserknappen, både at få dulmet nerverne hos de nervøse, og engageret de scenevante.

Nogen af deltagerne var erfarne modeller, mens andre var nybegyndere. Og med nybegyndere, mener vi nybegyndere. Dagens yngste deltager var lille Julius, der endnu ikke kan putte ét enkelt lys i lagkagen. Hans mor havde tilmeldt han konkurrencen, uden egentlig at regne med at ham kom med:

"Jeg gik ud fra, at når Onlinecasting så hvor ung han er, ville de finde en anden i stedet. Så jeg blev meget positivt overrasket, da det viste sig at han skulle ud og være "model" for en dag", griner Julius' mor.

Settet

Til dette års gratis fotodag havde vi igen valgt at holde fast i, at deltagerne skulle medbringe en personlig ting til settet. Der var lige fra Yoga-måtte til håndvægte til fastelavnsvinger.

Daniel havde valgt en noget særpræget personlig ting. Han havde taget sin ven med. Om det var velovervejet eller impulsivt, må ligge hen i det uvisse, men man anede en smule panik i, den ellers cool, vens øjne, da han pludselig blev hevet med ind foran kameraet.

Uanset personlig ting eller erfaring med kamera, mener vi her på Onlinecasting redaktionen at alle de udtrukket deltagere kan være utrolig stolte over resultatet.

Klik her for at se et udpluk af Daniel, Julius og alle de andres flotte billeder.

Hold øje med onlinecastings opslag. Måske bliver du den næste heldig vinder til fotodagen.

Nye tiltag på Onlinecasting.dk

Vi har det sidste stykke tid lavet en del nye tiltag for at gøre Onlinecasting.dk bedre. Disse forbedringer er som følger:

Har du en god historie?

Hvis du har en god oplevelse med Onlinecasting.dk, vil vi gerne høre fra dig. Så sørger vi for at sætte din oplevelse i rotation på forsiden. Bliver din oplevelse udvalgt, vil vi desuden gerne give et halvt år gratis udvidet profil.

Med venlig hilsen Team Onlinecasting.dk
Kasper, Tobias, Teis og Trine