Forside > Tilmeld nyhedsbrev > Nyhedsbreve > Nyhedsbrev: Fik job på 2 dage, interviews mm.

FIK JOB PÅ 2 DAGE, INTERVIEWS MM.

I dette nyhedsbrev bringer vi et interview med en profil der fik sit første job efter at have haft en udvidet profil i 2 dage. Endvidere har vi snakket med fritidsmodellen Pia Bloch Mikkelsen samt en forælder til en ung pige, der også har en profil på Onlinecasting.dk. Slutteligt har vores partner site, MyTrendyStyle.com kåret de første vindere. En kåring som er blevet lavet af den kendte stilekspert, Bill Holmberg.

Fik job på 2 dage

Kenneth Holm, 29 år, fik job efter at have haft en udvidet profil i 2 dage. Han har allerede været tilbudt yderligere 2 roller. Læs her om hans oplevelser på Onlinecasting.dk.

Fortæl lidt om dig selv
Jeg er en ung mand på 29 somre. Jeg er relativt ny på Onlinecasting, og valgte egentlig kun at lave en profil for sjov. Jeg har ikke ambitioner om at blive Hollywood stjerne, men syntes bare at det kunne være sjovt at være med i nogle reklamer, og lignende.

Jeg har aldrig tidligere været involveret i branchen. Men jeg har allerede haft mit første job, i en reklamefilm. Det er en del af Telias ny reklame fremstød, som handler om Telia frifamilie og Telia sluk mobilen i biografen

Hvor lang tid har du haft en profil på Onlinecasting?
Jeg har haft i ca. 2 måneder nu. Jeg fik dog en audition 2 dage efter jeg blev oprettet! Det førte så til hovedrollen i førnævnte reklamer. Sidenhen er jeg blevet tilbudt roller i 2 film, som jeg desværre ikke havde mulighed for at deltage i. I alt har jeg deltaget i 3 auditions indtil videre.

Er der mange penge at tjene som skuespiller/statist, eller er det kun de kendte som tjener de gode penge?
Hvis man laver reklamer kan du tjene nogle gode skillinger. Men det er ikke kun for pengene at jeg gør det – jeg synes også at det er sjovt at være med under optagelserne, og at leve sig ind i den rolle man har. Så er det selvfølgelig også sjovt når man ser sig selv i fjernsynet, og når ens venner og familie ser en i en reklame i fjernsynet.

Hvilke tips har du til vores brugere, der gerne vil have en karriere som dig
Det er bare om, at skille sig ud fra de andre profiler, og så skal man jo søge på relevante auditions - altså auditions hvor man opfylder de kriterier der er opstillet.

Hvad er det fedeste / sjoveste job du har været med til?
Det må så være Telia reklamerne, som var utroligt professionelle. Jeg har faktisk slet ikke haft nogle dårlige oplevelser endnu – og jeg regner heller ikke med at de kommer ;-)

Hvor lang tid vil du fortsatte med at være skuespiller/statist - og har du et mål om at det skal blive et fuldtidsjob?
Det er ikke planen at jeg skal være fuldtids skuespiller, men hvis muligheden er der, så springer jeg da på. Jeg er altid frisk på nye oplevelser.

Se Kenneth's profil på Onlinecasting her

Interview med modellen Pia Bloch Mikkelsen

Pia Bloch Mikkelsen arbejder som model i sin fritid og fortæller i det følgende interview om sine erfaringer og jobs.

Fortæl lidt om dig selv
Mit navn er Pia Bloch Mikkelsen og jeg arbejder som model i min fritid. Jeg har fået mit eget model website med navnet www.piam.dk, da jeg synes det er en god måde at vise sine referencer samt modelbilleder til potentielle kunder eller modelbureauer.

Hvor lang tid har du arbejdet i denne branche (som skuespiller, model, statist etc.)?
Jeg har arbejdet som model siden 2005, og jeg synes det er en meget spændende og udfordrende branche.

Flere af vores brugere synes måske du virker bekendt. Hvor er det lige man har set dig før?
Jeg har lavet en større reklame for Viasat nærmere betegnet, Onside på www.onside.dk ellers har jeg været med i Ford Transit kalenderen og reklamefotos til en tøjbutik, Nummer22 i Horsens. Derudover blev jeg en af finalisterne i skønhedskonkurrencen Miss Hawaiian Tropic og Frøken Danmark 2005.

Hvor lang tid har du haft en profil på Onlinecasting?
Jeg har haft en profil på Onlinecasting i over 2 år og har haft meget glæde deraf med hensyn til jobs og synes det er godt at man kan oploade mange billeder samt video, så man har muligheden for at vise agenter forskellige sider af sig selv.

Har du deltaget i nogle auditions via Onlinecasting?
Jeg har deltaget i forskellige auditions via Onlinecasting, hvor jeg blandt andet blev en af finalisterne ved Ford Transit kalender modeljagt. Jeg blev valgt som september måned. Jeg har også gået modelshow flere gange på Train i Århus for Runway fashion.

Hvilke type jobs kan ud bedst lide, og hvor tror du din fremtid ligger?
Jeg kan bedst lide reklamefotos og modeshows. Jeg er en commerciel type og min fremtid ligger i disse. Jeg er selvfølgeligt også åben for andet.

Hvilke tips har du til vores brugere, der gerne vil have en karriere som dig?
Jeg har fået flest jobs ved selv at opsøge agenter blandt andet via Onlinecasting og det vigtigste er ikke at give op. Det er en hård branche og man får en del afslag på vejen, men det kan helt sikkert anbefales at blive ved og holde modet oppe. Man skal dog også være meget påpasselig, da der er mange skumle typer i brancen, så derfor er det ultimative selvfølgeligt et godt modelbureau der varetager dine interesser, og på den måde kan du føle dig meget mere tryg.

Hvad er det fedeste / sjoveste job du har været med til?
Jeg er blevet kontaktet af en agent fra firmaet Haircontrast via Onlinecasting der skulle have lavet en hairextentions video. Det var en sjov oplevelse og havde aldrig lavet en video før. Det gik godt og firmaet ville gerne lave en ekstra med mig, så det gjorde vi. Den kan ses på www.bouncebounce.dk  

Hvor lang tid vil du fortsatte med at være model/statist - og har du et mål om at det skal blive et fuldtidsjob?
Jeg synes det er spændende at være model og statist og har lige medvirket i en musikvideo med bandet HauserEnghoff med sangen "This Losing Game" og det var en sjov oplevelse. Mit næste mål er at være med i en reklamefilm på tv. Jeg kan ikke sige på nuværende tidspunkt hvor lang tid jeg vil lave modelarbejde, da det er en meget usikker branche med hensyn til efterspørgsel, men jeg håber at det bliver længe. Jeg har ikke et mål om at det skal blive til et fuldtidsjob, da jeg også har andre ambitioner. Jeg vil meget gerne arbejde med marketing og kommunikation og have modelabejdet som en bi beskæftigelse.

Interview med mor

På Onlinecasting.dk kan børn og voksne i alle aldre, og alle typer, oprette en profil med henblik på at deltage i castings og auditions til film, teaterstykker, modeljobs, reklamejobs, sanggrupper, som publikum ved TV-programmer eller statist i film og TV produktioner.

En af dem der har gjort dette er Sasca på 12 år. Højdepunktet i Sascas karriere, indtil videre, har været en hovedrolle i en film. Rollen fik hun efter at være blevet kontaktet direkte af en agent, via Onlinecasting.dk. I en tid hvor skuespillere, sangere, modeller og realitystjerner behandles som ikoner – og dem man ser op til, er det interessant at høre hvordan man som forældre takler sit barns skuespilambitioner.

I sidste nyhedsbrev hørte vi Sasca's version af hendes oplevelser, i denne omgang hører vi Sasca's mors side af historien.

Hvordan har du det med at din datter har en profil på Onlinecasting.dk?
Det har jeg det fint med, jeg har i princippet selv skubbet på, da hun altid selv har villet det – og så er Onlinecasting.dk en god mulighed for at fortælle agenter og castere at man gerne vil være skuespiller, samtidig med at man får et godt overblik over hvad man selv kan søge af castings.

I vores familie har vi altid syntes det var sjovt at klæde sig ud, eller tage en paryk på, og Sasca har lige fra hun var helt lille godt kunne lide at klæde sig ud, og spille teater. Det har blandt andet udtrykt sig ved at hun kunne finde på at tage i skole udklædt, eller med en paryk på, hvilket jeg syntes er sjovt, og helt i orden.

Jeg synes det er sundt for hende at deltage i castings, og mest af alt tror jeg hun har lært en masse om ansvar, af at være med i en filmproduktion. Da hun fik hovedrollen i denne her film, så havde vi en snak om at nu var hun forpligtet til at deltage, også selvom hun måske ikke havde lyst en dag, så var hun nu forpligtet til at komme og gøre sit bedste, og det havde hun heller ingen problemer med. På den måde tror jeg hun har lært noget om at når man siger ja til noget, så står man til ansvar for det.

Hvor mange castings har Sasca deltaget i?
Sasca er hovedsageligt blevet kontaktet direkte af agenter via Onlinecasting.dk, og det har medført at Sasca har deltaget i to castings. I den første fik hun ikke den rolle hun søgte og selvfølgelig var skuffelsen stor, men anden gang var lykkens gang, der fik hun hovedrollen. Udover det har vi netop sendt en stemmeprøve til en radiojulekalender, så der venter vi på svar.

Hvor aktivt deltager du, som forælder?
Jeg ved selvfølgelig altid hvor min datter er, og hvad hun laver. Det er vigtigt for mig, som mor, at jeg føler mig tryg ved de mennesker min datter omgås. Udover det, så henter og bringer jeg Sasca til de forskellige ting hun deltager i.
Ved den film hvor hun havde hovedrollen, hentede og bragte jeg Sasca – men dem fra produktionen var også gode til at hente og bringe, det fungerede rigtig godt. De ville ikke have at forældrene var tilstede under selve optagelserne, da det kunne forstyrre. Men Sasca havde det rigtig sjovt under optagelserne – det kan jeg se på den dvd vi har modtaget med fraklip – på mange af fraklippene laver Sasca ikke andet end at grine.

Hvordan tror du fremtiden ser ud?
Sasca skal selvfølgelig have lov til at deltage i det omfang det passer ind med skolen og hverdagen, og i det omfang hun selv har lyst. Sasca har ikke selv snakket om at hun har forbilleder, eller stjernedrømme – det er lysten til teater og skuespil der driver hende, og så længe hun har det sådan støtter jeg hende. Men hvis hun finder ud af at hun ikke længere vil, så er det bare sådan det er.
Jeg har da også selv fået blod på tanden og oprettet en profil på Onlinecasting – jeg vil gerne være med som statist – altså, jeg vil ikke have nogen replikker og sådan noget. Det har medført at jeg har været med i en film som statist – sammen med mine to døtre, det var rigtig sjovt, og en anderledes måde at være sammen med familien på.

Vil du gerne have at dine datter bliver kendt?
Det har vi slet ikke tænkt over. Lige nu handler det om at støtte hende i sin interesse, så længe det ikke tager overhånd i forhold til skolegangen. Det er selvfølgelig sjovt for min datter at have hovedrollen i en film, og at hendes klassekammerater var med til premieren – og hun har også altid godt kunne lide at være midtpunkt. Men fokus er hverken på at tjene penge, eller at blive kendt. Hvis hun stadig har lyst til at spille skuespil når hun bliver ældre, kan det selvfølgelig være spændende at blive kendt, men det er ikke noget vi har snakket om.

Onlinecasting.dk opfordrer altid forældrene til at deltage aktivt omkring de castings og auditions, som deres børn deltager i.