Forside > Tilmeld nyhedsbrev > Nyhedsbreve > Nyhedsbrev: Året der gik, kommende tiltag

ÅRET DER GIK, KOMMENDE TILTAG

I denne udgave af Onlinecastings nyhedsbrev bringer vi blandt andet en kort evaluering af året der gik, lidt om de nye tiltag på Onlinecasting, præsentation af et nyt partnersite, samt en brugers gode oplevelse med Onlinecasting.dk.

Kort evaluering af året der gik

I det forløbne år er Onlinecasting vokset endnu mere – dette med udgangspunkt i endnu flere relevante castings, et godt samarbejde med produktionsselskaberne, bureauerne og agenterne, og selvfølgelig fordi endnu flere brugere har valgt at oprette deres egen personlige profil.

I korte træk har der været over 500 castings annonceret i løbet af 2008 (det er over 40 om måneden!), og vi er også nået over de magiske 20.000 aktive brugere. Vi regner selvfølgelig med at gøre det endnu bedre i 2009.

Det primære mål for Onlinecasting er selvfølgelig at sikre vores brugere en masse relevante og sjove castings.
I 2008 havde vi blandt andet castings til reklamefilm for Carlsberg, reklamefilm for Ekstra Bladet, horror film, film med kendte instruktører og skuespillere, modeshows og konkurrencer, Dansk Melodi Grandprix, Danish Music Awards, større musicals, tv-serier you name it, we had it ;-)

I 2009 bestræber vi os selvfølgelig på at have endnu flere af de udfordrende, indbringende og sjove castings.

En brugers oplevelse med Onlinecasting.dk

Sasha blev opfordret til at deltage i en casting, og endte med hovedrolle!

 

Sasha på 9 år havde haft en profil på Onlinecasting.dk i nogle måneder, da hun blev kontaktet direkte med henblik på at deltage i en casting – resten fortæller Sasha selv.

"Jeg vil fortælle at jeg har haft profil her i ca 4 måneder. og i oktober blev jeg (via Onlinecasting) kontaktet af nogle elever fra Københavns Foto og Filmskole og opfordret til at komme til casting på en afgangsfilm.

Jeg blev så udvalgt til hovedrollen i en kortfilm der handler om søskendejalousi.

Det var enormt sjovt at spille med, jeg fik fri fra skole i en hel uge og så filmede vi fra morgen til aften og jeg lærte en masse og fik grinet en masse også! Og til premieren på Grand Teateret kom hele min klasse og så den, og jeg fik både ros, anerkendelse og rigtig mange smukke roser!

Jeg glæder mig til at være med i flere film..."

Er det en kommende filmstjerne? Onlinecasting glæder sig over Sasha´s gode oplevelse, samt alle de andre gode oplevelser profilerne har indberettet i gennem året. Se Sasha's profil her

Se flere profiloplevelser her

Vi vil også gerne høre fra dig:
Har du en Onlinecasting-oplevelse, som du ønsker at dele med brugerne, hører vi meget gerne fra dig. Bliver din oplevelse offentliggjort i Nyhedsbrevet, kvitterer vi med 2 måneders udvidet profil! Send os en mail på onlinecasting@onlinecasting.dk hvor du beskriver din gode oplevelse.

Nye tiltag på vej:

I 2009 vil Onlinecasting fokusere på at få endnu flere interessante casting opslag til vores brugere. Herudover vil vi forsøge at gøre selve sitet endnu mere brugervenligt for både agenter, castere, produktionsselskaber og selvfølgelig alle vores profiler.

Mange af vores brugere har udtrykt ønske om at deltage i castings i udlandet – derfor arbejder vi allerede nu på at finde interessante castings i udlandet, som I kan deltage i.

Nogle agenter har udtrykt ønske om at se flere profiler med videoklip, så de rigtig kan se profilerne an – derfor arbejder vi på tilbud som skal hjælpe jer med at få lavet gode videoklip til jeres profiler.

Dette er kun et mindre udpluk at de nye tiltag vi arbejder på at tilbyde alle vores brugere. Såfremt I har nogle ønsker eller idéer til hvordan Onlinecasting kunne blive endnu bedre, er I meget velkomne til at skrive til os på onlinecasting@onlinecasting.dk.

Teamet bag Onlinecasting.dk