Forside > Tilmeld nyhedsbrev > Nyhedsbreve > Nyhedsbrev: Få videoklip på din profil, interviews mm.

FÅ VIDEOKLIP PÅ DIN PROFIL, INTERVIEWS MM.

Annonce fra vores samarbejdspartner:

Få unik kunst på din væg

 

  • Mere end 2100 unikke malerier
  • Malerier i alle prisklasser
  • Køb direkte af kunstnere

Klik her for at besøge maleribasen.dk

 

Få video på din profil


Kasper Graulund-Jensen, direktør for Onlinecasting fortæller om introduktionen af videoklip på Onlinecasting. Du kan kontakte Kasper på kasper@onlinecasting.dk

Det er nu muligt at føje video til sin udvidede profil på Onlinecasting. Direktør Kasper Graulund Jensen er stolt af den nye funktion.

Hvis man skal have et ordentligt indtryk af folk, er billeder sjældent nok. Derfor er det nu blevet muligt at lægge et videoklip til sin profil på Onlinecasting. Det kræver bare, at man har en udvidet profil

Og direktør Kasper Graulund-Jensen er stolt af det nye tiltag, som, han mener, giver konkurrenterne yderligere baghjul.

- Jeg er meget stolt af at kunne præsentere muligheden for at tilføje video til sin profil på Onlinecasting. Det er noget, vi har arbejdet på i et stykke tid, og med den nye feature cementerer Onlinecasting sin position som Danmarks bedste castingsite, siger han.

Det er gjort så nemt som muligt at uploade videoklip, så alle kan være med, forklarer han, og sammenligner det med den populære videodelingstjeneste Youtube.

Kasper Graulund-Jensen forventer især, at castere til film- og teaterroller vil kunne få glæde af den nye service.

- Det er klart, at det umiddelbart er dem, der vil kunne få allermest ud af det. Men for enhver, der står og skal hyre en person til et job, er det jo rart at kende så meget til den, man hyrer, i forvejen. Det er min forventning, at videoklippene vil gøre Onlinecastings formidling af kontakt endnu mere effektiv, siger Kasper Graulund-Jensen.


Gymnasiepige indtager Ekstra Bladet


Se Bea's profil her

Den 18-årige fynbo Bea Petersen fik gennem Onlinecasting et job som babemodel for Ekstra Bladet. Det er en oplevelse, hun er glad for.

Der er langt fra Nyborg til Holstebro, men der er endnu længere fra skolebænken i gymnasiet til en plads som babe-model i Ekstra Bladet.

18-årige Bea Petersen tog den ene tur for at få den anden, da hun i december tog turen fra Fyn til Holstebro til fotosession hos fotografen Michael With i hans studie for at få taget billeder til Ekstra Bladet.

Bea Petersen fik jobbet gennem Onlinecasting, og hun husker tydeligt, hvordan det føltes, da hun blev kontaktet af fotografen Michael With.

- Jeg blev rigtig glad, for jeg har søgt på flere ting, hvor jeg ikke er blevet kontaktet. Men det er nok fordi, jeg ikke er så høj, siger den 161 centimeter høje pige med et grin.

Selve fotoseancen forløb fint, og Bea Petersen fortæller, at Michael With var meget professionel og god at arbejde sammen med. Det var heller ikke mærkeligt at få taget billeder i letpåklædt tilstand, fortæller hun.

- Jeg havde det fint nok med det. Det var jo ligesom, når man er på stranden i bikini, siger Bea Petersen.

Men hvordan er det så at se udfordrende billeder af sig selv i en af landets mest læste aviser? Meget fedt, synes Bea Petersen.

- Det er lidt uvirkeligt og underligt, at alle i Danmark kan sidde og kigge på mig. Men også lidt fedt, siger hun og tilføjer:

- De andre folk tænker nok lidt mere på det, end jeg gør. Jeg går egentlig ikke og tænker så meget over det.

Bea Petersen har ikke fået nogen dårlige reaktioner på billederne. Drengene i hendes omgangskreds driller hende lidt med det, men det er ”med et glimt i øjet”, fortæller hun.

Men lidt godmodige drillerier har bestemt ikke ødelagt hendes tilfredshed med opgaven.

- Jeg synes kun, at det har været positivt, og jeg er glad for, at jeg fik jobbet, siger Bea Petersen.

Samarbejdet med Michael With gik så godt, at han har hyret hende til et andet job, og nu håber Bea Petersen, at der kommer lidt mere gang i modelopgaverne – selvom hun ikke er så høj.

Se Bea's profil på Onlinecasting.dk her


Sms-service sætter ny rekord

 

I starten af marts måned nåede Onlinecasting op på at have mere end 1000 tilmeldte på sms-servicen. Det er ny rekord i antallet af brugere, der vælger at få sendt interessante castings direkte til mobiltelefonen.

- Det er enormt fedt. Vi forsøger hele tiden at tilbyde vores mange brugere den optimale service, og det glæder mig, at så mange har taget godt imod sms-servicen, siger direktør Kasper Graulund-Jensen.

Sms-servicen blev oprettet i januar 2006, og det koster 50 øre per sms, man får tilsendt. Pengene går udelukkende til at dække Onlinecastings omkostninger ved at udsende sms'erne.

- Det er en service til vores brugere – ikke en indtægtspost. På den måde vores koncept er opbygget, forsøger vi hele tiden at levere det bedst mulige produkt til vores mange trofaste brugere. Vi behøver ikke tjene penge på det hele. Jeg tror i bund og grund på, at tilfredse kunder er bedst for forretningen, siger Kasper Graulund-Jensen.

Hvis du endnu ikke er tilmeldt sms-tjenesten, kan du gøre det, når du er logget ind på din profil.

 


Konkurrencevindere fundet

 

I sidste udgave af Nyhedsbrevet kunne man gætte på, hvilken ny feature, Onlinecasting skulle til at lancere. Som du kan læse mere om et andet sted i dette nyhedsbrev, var det rigtige svar, at man kan uploade video til sin profil.

Onlinecasting er glad for de mange svar, hvor af mange var rigtige. Der var dog kun fem præmier, så der måtte lodtrækning til.

Vinderne af et års gratis udvidet profil på Onlinecasting (værdi 350,- kr.) blev:

Phillip Franz Schröder
Mai-Britt Hansen
Camilla Schwartz
Mark Just
Sabrina Øltieng

Tillykke til alle fem, og tak til alle, der gættede med!