Forside > Succesoplevelser > Medvirkede i Wipeout og slog aldersrekord


Medvirkede i Wipeout og slog aldersrekord


Conni, 74 år, Storkøbenhavn

Jeg søgte ved et tilfælde i 2010 til Argentina og wipeout, jeg spurgte min søn som var ironmann, om han skulle søge fordi hans eks var fra argentina og en god måde at komme tilbage og se landet igen.

Man skal være lidt af en vovehals, for selv om det var verdens største forhindringsbane var den farlig, spørg Lasse spang Olsen, han sagde den var farlig og kom til skade, men det vidste jeg ikke, eventyret i sig selv var tillokkende. Nu springer jeg ud i alt, og har altid gjort det, min søn søgte, men hans mail kom ikke frem, så prøvede jeg for sjov, jeg var over alderen hvor man måtte, men det var kun sjov, og sørme om de ikke ringede til mig to måneder efter i Spanien.

Jeg havde glemt alt om det og troede det var et lille statist job, først kunne jeg ikke men sagde ok fordi de insisterede på det og kunne lide mine billeder har altid blevet brugt på alle måder, da jeg så mailen blev jeg godt nok helt paff, jeg tænkte det klarer jeg ikke, men når man siger Aa må man også sige B, og jeg mødte op til casting i Nordisk film og der sad kun unge i alle slags forklædninger.

Jeg skulle råbe og pifte og hvad jeg nu kunne, danse salsa og ja , vi fik begge tårer i øjnene af grin, og jeg tænkte skid på det nu får den hele armen...............Jeg vil til Argentina, og ja og der var et udskillings løb på tre måneder. 2000 havde søgt de skulle bruge 80 til 10 afsnit. Jeg trænede som en gal, svømning og fitness, det har jeg gjort i 20 år, og 1. december ringede de .... Conni du er med... Jeg blev både glad og nervøs.... Jeg skilte mig ud sagde de og jeg kom på et modelhold, og hold da op da vi ankom til Argentina........40 grader og jeg havde astma det havde jeg ikke fortalt, og unge flotte mennesker, sports mennesker og skuespillere, og der stod jeg som den ældste, holdop!

Jeg sov ikke hele natten, skulle på næste dag kl 6.oo om morgenen efter 27 timers i luften. Næste dag blev vi kørt dertil , og ja mit blodtryk var højt og jeg måtte vente,,, nogen blev taget ud, andre var kommet til skade på andre hold,, men jeg måtte bare gennemføre det.

Og efter lang ventetid kom jeg endelig på banen, og hold op hvor var det varmt, vi skulle underholde også, men det skide svært når man står på en vandbane og ikke kan holde balancen, men jeg kom igennem som sidste mand, jeg gennemførte som den ældste af alle afnit, det stod også i ekstrabladet da jeg skulle på.

Måtte også stå for skud af uffe og martin som kommenterede det, men Martin sagde hatten af for Conni, hvis jeg hvade været 63 år havde jeg haft rollator og kørestol, og jeg kan godt fortælle jer, det var hundesvært, men jeg kom igennem. Og efter den tur, var jeg med i dagens mand , kom på date og testperson i taxa og andre småting, jeg fortæller historien for at sige det til min generation, man kan hvad man vil, ens tanker kan ændre ens liv...............man skal bare sige JEG KAN :JEG VIL_OG NU GØR JEG DET..........det er mit slogan som jeg har læst og det virker hver gang..........Nu er jeg ny i dag på Onlinecasting, så jeg blir ved.