Forside > Sådan gør du

SÅDAN GØR DU


1. Opret profil / Log ind

For at kunne deltage i Skyd rollen, skal du først og fremmest logge ind på sitet med din Onlinecasting.dk profil.
Har du ikke allerede en profil, skal du oprette en profil her. Det er naturligvis helt gratis.

2. Vælg rolle

Kig de forskellige roller igennem her, Vælg den du vil forsøge dig med og lad planlægningen af din præsentation begynde. Husk at det gælde om at brænde igennem skærmen, både over for et bredt publikum og i forhold til de 3 dommere. Derfor husk både humoren, charmen og at være mindeværdig, samtidig med at du føler du får formidlet dit talent på en ordentlig måde.

3. Optag

Optag den udvalgte rolle og scene på dit kamera. Det en måske en god ide at få en ven/veninde til at styre kameraet og hjælpe dig. Husk at jo mere du gør ud af scenen med sminke, paryk, kostume, rekvisitter osv., jo federe en scene giver det og jo større er dine chancer.

4. Upload filmen til Youtube

Når du har optaget filmen, skal du uploade denne på Youtube.com. Derefter sender du linket til os, samt hvilken rolle du spiller, hvorefter vi sørger for at sætte dette på din profil. Dette kan gøres når du er logget ind på Skydrollen under "Min profil - Upload video".

5. Send til venner / familie

Når du har uploadet din video til sitet, kan du under din video let dele denne med venner på facebook. Få dine venner og familie til at ’like’ og kommentere din optræden.

Deltag
Opret en bruger nu eller log ind for at deltage.

NB: Har du allerede en bruger på Onlinecasting.dk, skal du blot logge ind med den.