Forside > Roller

ROLLER


Herunder følger en beskrivelse af de roller du kan vælge, samt eksempler til inspiration under hver enkelt rolle.
Klik på en rolle for at læse mere.

Skuespiller

I denne kategori har du mulighed for at vise dit værd som skuespiller. Tag armtag med en nyere rolle som Isabella Swan eller Wolverine, eller gå på opdagelse i klassikerne og vis os din ynglingskarakter som du selv ville spille den.

Du vælger blot en rolle og en scene fra en film, og går i gang med at skyde. For dine vinderchancers skyld anbefales det dog, at det er en nogenlunde kendt scene og film.

Rekvisitter, medspillere og udklædning er et klart plus, så frem med effekterne og påbegynd din karriere som skuespiller med det samme!

Der vurderes først og fremmest på dine skuespillerevner, men der gives ligeledes point for charme, selvtillid og udstråling. Husk at du ikke kun skal overbevise de 3 dommere, men ligeledes dine venner og bekendte, så de smider en positiv kommentar i din retning – hvilket også øger dine vinderchancer.

Læs mere om rollen

Sanger

Er du den kommende Beyonce, Justin Bieber eller Richard Ragnvald? Dette er kategorien for dig!

Her har du muligheden for at vise dit sangtalent til dine venner, bekendte og resten af verden.

Bare grib mikrofonen, shampooflasken eller hvad du lige har af rekvisitter og indspil dit ynglingsnummer med din favoritsanger eller gruppe.

Dit sangtalent er naturligvis det, der hovedsageligt er i fokus i bedømmelsen, men du vil tillige blive vurderet på din attitude, charme, selvtillid og performance af de benhårde dommere. Dertil kommer selvfølgelig dine venner og bekendte, der skal imponeres nok til at smide en kommentar og et 'like' i din retning.

Læs mere om rollen

Danser

Standard, latin, show, moderne, hip hip, ballet eller disco? Professionel, amatør eller helt selvlært?

Din dansestil og baggrund betyder intet, så længe du kan optage det på en video og sende det afsted til os. Du skal blot lave en lille opvisning på film, hvor du viser os hvad du kan!

Du vil blive vurderet på dine tekniske evner, din koreografi og naturligvis din udstråling. Husk at du ikke kun skal imponere vores dommere, men især også dine venner og bekendte, der helt selv kan 'like' og kommentere dig til en plads i toppen.

Valg af dansestil osv er helt op til dig selv. Du er fri til at vælge en scene fra en film, koreografien fra en kendt musikvideo eller noget helt tredje. Det vigtigste er at du føler at du viser hvad du kan i den valgte sekvens.

Læs mere om rollen

Model

Syntes du selv du er for lækker, smækker og har lange flotte ben? Så er modelkategorien måske noget for dig!

I denne kategori bestemmer du helt selv hvordan du vil bevise dit værd som model. Det kan være ved hjælp af en kendt reklamefilm, efterligning af en skønhedskonkurrence, en ny og original catwalk eller noget helt fjerde. Det er kun fantasien der sætter grænser – vi gør det ikke. 

Vær opmærksom på at du skal konkurrere med de andre kategorier, så du skal huske at gøre din præstation mindeværdig på den ene eller anden måde. Det er muligvis ikke nok, kun at være lækker!

Læs mere om rollen

Comedy

Har du altid syntes du var den sjoveste blandt dine venner? Nu har du chancen for at bevise det!

Dansk stand-up oplever i øjeblikket en guldalder med en lang række talenter og etablere komikere der trækker publikum på stribe til klubber i hele Danmark. I denne kategori har du muligheden for at vise dine venner og resten af Danmark at du er den nye Christensen, Hvam eller Talbot. 

Du skal blot optage et par minutters video af dig selv der optræder med dit materiale. Du bestemmer selv om optagelsen kun er til skærmen eller foran et rigtigt publikum. Materialet skal blot være dit eget, og du vil naturligvis blive bedømt på kvaliteten af dette, såvel som på din udstråling, mimik og timing.

Læs mere om rollen