LØN: POMPdeLUX søger pigemodeller 90-94 cm til modelarbejde, Aarhus

I samarbejde med Onlinecasting.dk søger POMPdeLUX pigemodeller i højden 90-94 cm til lønnet modelarbejde i Aarhus.

POMPdeLUX er et eksklusivt internationalt danskejet børnetøjsmærke, der forhandles over hele verden.

Som model for POMPdeLUX er der derfor rig mulighed for eksponering.


Til foto af vores Autumn/Winter20 kollektion søger vi skønne piger i højden 90-94 cm til modelarbejde. Fotoskydningerne foregår i studie i ugerne 26-27 og evt. 31 i Søften ved Aarhus. 

Erfaring er ikke nødvendigt, men det er naturligvis bedst for alle hvis barnet er afslappet omkring at få skiftet tøj, være i fokus og have flere folk omkring sig. Vi gør alt hvad vi kan for at børnene skal have en rigtig sjov og positiv oplevelse med os. Hver session varer fra 1,5-3 timer alt efter dagsformen, antal styles mv. Lønnen er fastsat til 250 kr. pr. time.

Venligst bemærk: 

Da vi kun har prøver i størrelse 92 cm, er målene afgørende for om vi kan bruge dit barn. Kun ansøgere der ved afholdelse af foto er/forventes at være 90-94 cm høje kan komme i betragtning. Vær opmærksom på kun at ansøge i den kategori der gælder for dit barn, da ansøgninger i forkert kategori kan gå tabt. Har du flere børn i forskellige aldre, så opret venligst en profil/ansøgning pr. barn. 

POMPdeLUX kontakter dig direkte hvis dit barn bliver udvalgt til foto, eller hvis der er supplerende spørgsmål. Hver enkelt ansøgning besvares ikke direkte, vi håber på jeres forståelse herfor.

Forbehold vedr. Covid19: 

Vi forholder os naturligvis til Sundhedsministeriets aktuelle anbefalinger på tidspunktet for afholdelse af foto. Derfor kan ændringer forekomme, vi gør naturligvis vores ypperste for at det bliver en sikker oplevelse for alle involverede.

Vi glæder os meget til at se alle jeres skønne børn!

Om at være model for POMPdeLUX

Når man bliver valgt til et modeljob hos POMPdeLUX vil man inden jobbet få informationer om:

  • Hvor lang tid der forventes at man skal bruge på det
  • Hvad forventes der af modellen
  • Skal man selv medbringe noget?
  • Forventes der mor/far eller en anden er med
  • Er der forplejning og til hvem