Forside > Interviews > Gymnasiepige indtager Ekstra Bladet - Bea Petersen

GYMNASIEPIGE INDTAGER EKSTRA BLADET - BEA PETERSEN


Se Bea's profil her

Den 18-årige fynbo Bea Petersen fik gennem Onlinecasting et job som babemodel for Ekstra Bladet. Det er en oplevelse, hun er glad for.

Der er langt fra Nyborg til Holstebro, men der er endnu længere fra skolebænken i gymnasiet til en plads som babe-model i Ekstra Bladet.

18-årige Bea Petersen tog den ene tur for at få den anden, da hun i december tog turen fra Fyn til Holstebro til fotosession hos fotografen Michael With i hans studie for at få taget billeder til Ekstra Bladet.

Bea Petersen fik jobbet gennem Onlinecasting, og hun husker tydeligt, hvordan det føltes, da hun blev kontaktet af fotografen Michael With.

- Jeg blev rigtig glad, for jeg har søgt på flere ting, hvor jeg ikke er blevet kontaktet. Men det er nok fordi, jeg ikke er så høj, siger den 161 centimeter høje pige med et grin.

Selve fotoseancen forløb fint, og Bea Petersen fortæller, at Michael With var meget professionel og god at arbejde sammen med. Det var heller ikke mærkeligt at få taget billeder i letpåklædt tilstand, fortæller hun.

- Jeg havde det fint nok med det. Det var jo ligesom, når man er på stranden i bikini, siger Bea Petersen.

Men hvordan er det så at se udfordrende billeder af sig selv i en af landets mest læste aviser? Meget fedt, synes Bea Petersen.

- Det er lidt uvirkeligt og underligt, at alle i Danmark kan sidde og kigge på mig. Men også lidt fedt, siger hun og tilføjer:

- De andre folk tænker nok lidt mere på det, end jeg gør. Jeg går egentlig ikke og tænker så meget over det.

Bea Petersen har ikke fået nogen dårlige reaktioner på billederne. Drengene i hendes omgangskreds driller hende lidt med det, men det er ”med et glimt i øjet”, fortæller hun.

Men lidt godmodige drillerier har bestemt ikke ødelagt hendes tilfredshed med opgaven.

- Jeg synes kun, at det har været positivt, og jeg er glad for, at jeg fik jobbet, siger Bea Petersen.

Samarbejdet med Michael With gik så godt, at han har hyret hende til et andet job, og nu håber Bea Petersen, at der kommer lidt mere gang i modelopgaverne – selvom hun ikke er så høj.