Forside > Interviews > Fra Onlinecasting til Hollywood - Barbara Zatler

FRA ONLINECASTING TIL HOLLYWOOD - BARBARA ZATLER

Barbara om Onlinecasting.dk. "- Jeg har fået meget godt ud af det! Der er mange opslag, som jeg har søgt og dem har jeg så fået en del af, så det er rigtigt godt, siger Barbara Zatler."

Hun har været alt fra babemodel i FHM til topløs stripper i en engelsk gyserfilm. På længere sigt er drømmen at blive uddannet skuespiller og derefter allerhelst en Hollywood-karriere. Den 26-årige århusianer Barbara Zatler lever af og for showbusiness.

- I går var jeg ude at lave en billedserie for det svenske mandeblad Slitz. Det var inde på natklubben Luux i København, og det skulle gerne blive nogle stilede billeder, fortæller den mørkhårede skønhed.

Barbara går til mange auditions, og en stor del af dem er hun blevet opmærksom på gennem Onlinecasting, mens resten er kommet gennem forbindelser, hun har fået opbygget via sine forskellige jobs. Hun har haft en profil på Onlinecasting det sidste halvandet års tid, og er mere end tilfreds.

- Jeg har fået meget godt ud af det! Der er mange opslag, som jeg har søgt og dem har jeg så fået en del af, så det er rigtigt godt, siger Barbara Zatler. Selvom hun tjener mange penge på sit veldrejede ydre, så er det ikke i træningscenteret, at Barbara kigger sig mest i spejlet.

- Jeg er den mest dovne person, der findes, jeg har aldrig trænet og sådan noget. Jeg holder mig fint i form alligevel. Det er da ikke begyndt at hænge endnu, griner hun. Men når drømmen er en seriøs skuespillerkarriere, så skal der arbejdes for det.

- Jeg skal til at tage nogle skuespiltimer hos en, der hedder Adam Brix, så jeg holder mig i gang på den måde, forklarer Barbara Zatler. Faktisk har hun allerede medvirket i fire film. Det var under optagelserne til en af dem, den engelske gyser Craig, at hun var ude for sin mest grænseoverskridende oplevelse:

- Det var en rolle som erotisk danser i en engelsk film, hvor jeg godt vidste, at jeg skulle være topløs. Men jeg havde ikke fået at vide, at der ville være en masse statister. Der levede jeg mig virkeligt ind i, hvordan det er at være stripper, fortæller hun med et grin.

I løbet af foråret skal Barbara Zatler til castings på et par danske film, ligesom hun skal tilbage til Los Angeles, hvor hun sidste år var på ferie hos en veninde og fik en masse gode kontakter, der blandt andet har ført til, at hun skal være med i en musikvideo derovre. Hvis man spørger hende, hvordan fremtiden ser ud på lidt længere sigt, kommer svaret prompte:

- Så er jeg Hollywood-star, griner Barbara og fortsætter: - Ej, sådan helt seriøst, så håber jeg på, at komme ind på Skuespillerskolen, det er mit mål, og det arbejder jeg meget på. Det er det, jeg gerne vil, lyder det bestemt fra den ambitiøse model.