Forside > Interviews > Interview med Michael René

INTERVIEW MED MICHAEL RENÉ

I dette nyhedsbrev har vi et interview med Michael René, der har et særdeles imponerende CV. Han har arbejdet som studievært, skuespiller, model, stand up komiker og meget mere.

1. Fortæl lidt om dig selv
Mit navn er Michael René, jeg er uddannet Levnedsmiddelkandidat (Cand. Techn. al) fra Landbohøjskolen på Frederiksberg og har arbejdet som skuespiller, model og stand up komiker under mit studie som fritidsbeskæftigelse - et fantastisk arbejde at koble af fra studiet med! Jeg har spillet bunkevis af hovedroller i kortfilm, musikvideoer og tv-idents samt biroller i spillefilm mm., og har Stand UP mæssigt bl.a. varmet op for Audrey Castaneda og Jakob Tingleff. Efter studiet blev jeg headhuntet til Tv-programmet BugBusters på TV3 gennem mit netværk og inden jeg fik set mig om, så var optagelserne i fuld sving. Så kodeordet er "Networking".

2. Hvor lang tid har du arbejdet i denne branche (som skuespiller, model, statist etc.)?
Jeg startede helt tilbage i 1999 som model og komiker, men har først rigtig knoklet med skuespil, stand up, studievært- og statistjobs de seneste 3 år. Så samlet har jeg 3 års relevant erfaring i branchen.

3. Flere af vores brugere synes måske du virker bekendt. Hvor er det lige man har set dig før?
Der er mange muligheder, men folk refererer primært til mit job som studievært, fødevare- og rengøringsekspert i forbrugerprogrammet BugBusters på TV3 med Henrik Dahl.

Dernæst kommenterer folk ofte min medvirken i Tv Danmarks Tv-Idents, hvor undertegnede har malet lejlighed sammen med min skuespillerkæreste før reklameblokken, det seneste år, på Tv Danmark - Tv du kan mærke!

Endeligt kan jeg også fremhæve den nuværende Tv-reklame for Suzuki Liana, hvor jeg agerer som forretningsmand, som også er en reklame, jeg har fået mange henvendelser på.

4. Hvor lang tid har du haft en profil på Onlinecasting?
Siden årsskiftet januar 2006!

5. Har du deltaget i nogle auditions via Onlinecasting?
Ja, min profil hos Onlinecasting har allerede givet masser af castings, jobs og nye kontakter :

6. Der er nok mange af vores brugere, der drømmer om netop at lave det du gør. Føler du dig privilegeret?
Både ja og nej…..!
JA, fordi jeg har været heldig at møde de rigtige castere og instruktører på de rigtige tidspunkter, men NEJ, fordi det også har krævet hundredvis af mails, telefonsamtaler, castings, rejser mm.

7. Hvilke tips har du til vores brugere, der gerne vil have en karriere som dig?
Mit råd til folk, der gerne vil arbejde i mediebranchen er:
Mærk efter i jer selv om I elsker arbejdet som skuespiller eller model o. lign. og evaluer om I samtidig kan leve med, at branchen til tider er meget uforudsigelig. Man ved aldrig om, man er købt eller solgt. Hvis I stadig føler, at I brænder for at levere en god skuespilpræstation eller et godt modelarbejde o. lign. på trods af alle disse usikkerhedsmomenter, så tag fat på arbejdet, men husk - følg jeres hjerte :

8. Har du nogle gode / dårlige erfaringer du gerne vil dele med vores brugere?
Networking er absolut det vigtigste i branchen så etabler og plej jeres netværk.

9. Hvad er det fedeste job du har været med til?
Det er svært at vælge, jeg elsker at blive udfordret skuespilmæssigt. Hovedrollen som "Peter" i kortfilmen ENTRÈ var en fed rolle at spille fordi rollen var så ekstrem og lå langt fra min egen "stille" person. Peter er en angst, vild og frustreret mand, der søger tryghed og møder sindssyge personer i sin flugt fra de styrende autoriteter. Et andet job, som også har markeret sig væsentligt var et simpelt statistjob i Tv-serien KLOVN, men det var en stor oplevelse at møde Frank Hvam og Casper Christensen!

10. Hvad er det sjoveste job du har været med til?
Et eksempel på en sjov oplevelse vil jeg fremhæve en historie fra optagelserne til BugBusters og min evne til i nogle situationer at være lidt distræt - læs studieskade….! Mellem optagedag 2 og 3 til samme episode var mine briller pist væk, jeg ledte desperat alt igennem, min taske, mit hjem, garderoben, BugBusterbilen - men uden held. Jeg mødte op til optagelserne dag 3 og kørte med rundt i det indre København en halv dag - Jeg skulle først på over middag. Vi står op på anden sal, og der bliver gjort klar til frokost og lige pludseligt så kalder lydmanden på mig og peger ned på BugBusterbilen, hvor mine briller ligger i noget der svarer til en tagrende på taget af bilen, og der har brillerne ligget mens vi har suset rundt på optagelser i det indre København. Jeg havde aftenen forinden skiftet tøj i garagen på Nordisk Film og havde lagt brillerne op på taget, da der ikke var plads andre steder i bilen og distræt og træt som man nu er efter en lang dags optagelser, så var jeg bare taget hjem uden briller.

11. Til sidst, er der nogle steder du kan henvise til hvor man kan se hvad du har lavet?
Ja, tag et smut ind forbi www.michaelrene.com hvor I kan se min showreel og læse seneste nyt!

Se profilen på Onlinecasting.dk