Forside > Interviews > Interview med Alexandra Ternstrøm - Danmarks repræsentant ved Mrs. World i 2009

INTERVIEW MED ALEXANDRA TERNSTRØM - DANMARKS REPRÆSENTANT VED MRS. WORLD I 2009

Et opslag hos Onlinecasting endte med en plads i den internationale skønhedskonkurrence; Mrs. World og vinder af titlen som Mrs. Congeniality. Læs om skuespillerinden Alexandra Ternstrøms rejse til Vietnam som repræsentant for Danmark til den internationale konkurrence for verdens smukkeste hustruer.

38årige Alexandra Ternstrøm har en lang og spændende karriere bag sig. Hun har medvirket i talrige ind- og udenlandske film og reklamefilm. Hun har blandt andet været stand-in for Cameron Diaz i "Any Given Sunday"og har medvirket i "Heartbreakers" med blandt andet Jennifer Love Hewitt. Du kan sikkert også genkende hende fra reklamefilmene fra Cillit Bang eller Profil Optik.

Her fortæller hun om hendes deltagelse i den storslået skønhedskonkurrence; Mrs. World, der blev transmitteret ud til 500 millioner seere verden over.

Hvordan kom du med til Mrs. World Denmark konkurrencen?

Der var et opslag på Onlinecasting om, at de søgte deltagere, og at det skulle foregå i Vietnam.

- Det synes jeg lød spændende, jeg havde jo ikke været på disse kanter før. Nu har jeg boet 13 år i USA, så jeg har været vant til at se f.eks. Miss World på tv, så jeg tænkte, at det kunne være sjovt.

- Jeg arbejder som skuespiller freelance, og skal derfor selv også være meget opsøgende. Der er ikke noget, der kommer til en. Man skal selv arbejde for det, og jeg syntes, at det er vigtigt at have sin profil synlig. Onlinecasting er seriøse, og har en gang imellem nogle gode castings. Jeg tror lidt, de var de første? Jeg mener, at jeg fandt dem, da jeg stadigvæk boede i USA.

Var der store forskelle på konkurrencen i Danmark i forhold til Vietnam?

- I Danmark var der ikke nogen event som så. Jeg blev udvalgt og skulle af sted.

- I den Internationale event blev vi behandlet som stjerner fra vi landende i lufthaven, til vi tog hjem igen. Vi havde politi-eskorte og sikkerhedsfolk med os overalt i al den tid, det varede. Vi skulle også have vores "mrs." bånd på, hver gang vi gik ud. Skønhedskonkurrencer er en kæmpe begivenhed på de kanter.

- Vi var deltagere fra 72 lande, som skulle være sammen i et storslået tv-show og 3 andre shows. Vi skulle øve koreografi, og der skulle tages billeder. Vi skulle også lave turist- og velgørenhedsbesøg rundt omkring i Vietnam, for at få omtale og presse. Vi var blandt andet ude og se fattige børnehjem, som gjorde et stort indtryk på mig. Faktisk havde vi kun én fridag ud af tre uger, hvor resten af dagene var fuldt bookede fra morgen til aften.

Hvordan foregik selve konkurrencen i Vietnam?

- Det var et 3 timers langt liveshow, hvor vi skulle vurderes på: Interview 50%, Badedragt 25% og Aftenkjole 25%. Først gik 12 kvinder videre, derefter 6 og til sidst tre. Titlen som årets Mrs. World gik til Rusland.

Mange forestiller sig, at der foregår lidt fjendskhed mv. i baglokalet. Er det sådan i virkeligheden?

- Nej, vi havde det super. Det er en fantastik oplevelse og bare være kvinde og fra 72 forskellige kulturer og lande - og så finde ud af, at livet jo mange gange er meget ens, når man har mand og børn.

Hvad var den bedste/mest anderledes oplevelse derovre?

- Det var i bund og grund fantastisk, men selvfølgelig gjorde det indtryk at besøge fattige børnehjem.

Derudover var det selvfølgelig meget skønt at vinde Mrs. Congeniality. (Prisen til den deltager, som de andre deltagende kvinder mener, har været den mest sympatiske og venlige deltager under forløbet. Det er den eneste anden pris udover titlen som Mrs. World. Red.)

Hvad betyder det for din karriere i dag at du har vundet konkurrencen?

- Det ved jeg ikke, men lidt omtale har det da givet. Jeg er jo i første omgang skuepiller, og man bliver jo ikke castet, bare fordi man har været med i en skønhedskonkurrence. Det kræver lidt andre kvalifikationer, - men jeg er glad.

Alexandra Ternstrøms råd til andre, som også kunne tænke sig at deltage i skønhedskonkurrencer er såre simpel: "Gør det, tro på dig selv, og vær dig selv. Man glemmer aldrig den oplevelse, lige meget om man vinder eller ej."

Vil du vide mere om konkurrencen, kan du læse mere her: www.mrsworld.com

Alexandras hjemmeside kan du finde på alexandraternstroem.com og hendes profil på Onlinecasting.dk her

Har du nogle oplevelser, du gerne vil dele med os og de andre brugere af Onlinecasting, hører vi meget gerne fra dig. Send os en mail om dine oplevelser på onlinecasting@onlinecasting.dk

Se profilen på Onlinecasting.dk