Forside > Interviews > Fik job på 2 dage - Interview med Kenneth Holm

FIK JOB PÅ 2 DAGE - INTERVIEW MED KENNETH HOLM

Kenneth Holm, 29 år, fik job efter at have haft en udvidet profil i 2 dage. Han har allerede været tilbudt yderligere 2 roller. Læs her om hans oplevelser på Onlinecasting.dk.

Fortæl lidt om dig selv
Jeg er en ung mand på 29 somre. Jeg er relativt ny på Onlinecasting, og valgte egentlig kun at lave en profil for sjov. Jeg har ikke ambitioner om at blive Hollywood stjerne, men syntes bare at det kunne være sjovt at være med i nogle reklamer, og lignende.

Jeg har aldrig tidligere været involveret i branchen. Men jeg har allerede haft mit første job, i en reklamefilm. Det er en del af Telias ny reklame fremstød, som handler om Telia frifamilie og Telia sluk mobilen i biografen

Hvor lang tid har du haft en profil på Onlinecasting?
Jeg har haft i ca. 2 måneder nu. Jeg fik dog en audition 2 dage efter jeg blev oprettet! Det førte så til hovedrollen i førnævnte reklamer. Sidenhen er jeg blevet tilbudt roller i 2 film, som jeg desværre ikke havde mulighed for at deltage i. I alt har jeg deltaget i 3 auditions indtil videre.

Er der mange penge at tjene som skuespiller/statist, eller er det kun de kendte som tjener de gode penge?
Hvis man laver reklamer kan du tjene nogle gode skillinger. Men det er ikke kun for pengene at jeg gør det – jeg synes også at det er sjovt at være med under optagelserne, og at leve sig ind i den rolle man har. Så er det selvfølgelig også sjovt når man ser sig selv i fjernsynet, og når ens venner og familie ser en i en reklame i fjernsynet.

Hvilke tips har du til vores brugere, der gerne vil have en karriere som dig
Det er bare om, at skille sig ud fra de andre profiler, og så skal man jo søge på relevante auditions - altså auditions hvor man opfylder de kriterier der er opstillet.

Hvad er det fedeste / sjoveste job du har været med til?
Det må så være Telia reklamerne, som var utroligt professionelle. Jeg har faktisk slet ikke haft nogle dårlige oplevelser endnu – og jeg regner heller ikke med at de kommer ;-)

Hvor lang tid vil du fortsatte med at være skuespiller/statist - og har du et mål om at det skal blive et fuldtidsjob?
Det er ikke planen at jeg skal være fuldtids skuespiller, men hvis muligheden er der, så springer jeg da på. Jeg er altid frisk på nye oplevelser.

Se profilen på Onlinecasting.dk