Forside > Få taget gratis billeder til din profil!

Få taget gratis billeder til din profil!


Fotodagen er lukket for tilmelding


Vi gentager successen fra 2011.

Ja, du læste helt rigtigt. Du har nu endnu engang mulighed, for at få taget helt gratis unikke og professionelle billeder til din profil på Onlinecasting.dk.

Vi har derfor endnu engang valgt at sponsere billeder til 30 personer (udvælges via lodtrækning). Billederne bliver taget på en fotodag, som afholdes lørdag d. 11 februar 2012 fra kl. ca. 9.00 - 19.00 i København N.

Dato / Tid:
Lørdag d. 11. februar 2012 fra kl. ca. 9.00 - 19.00. (Der afsættes ca. 20 min. til hver deltager)

Sted:
København N (Adresse sendes såfremt du bliver udtrukket)

De 30 udvælges via lodtrækning
Eftersom vi kun har plads til 30 deltagere på fotodagen (der afsættes ca. 20 min. til hver person og man får 3 billeder), har vi valgt at trække lod blandt dem som gerne vil og kan deltage i fotodagen.

Såfremt du IKKE bliver udtrukket, så kan du komme på en stand-by-liste, som vi ringer til på dagen, i tilfælde af at der er nogle personer som aflyser. Du vil inden fotodagen få oplyst om du står på stand-by-listen.

LODTRÆKNING DATO: Lodtrækningen vil finde sted lørdag d. 4. februar 2012, hvorefter vinderne vil få direkte besked.

Fremtidige arrangementer
Vi planlægger allerede nu at afholde et lign. arrangement indenfor nogle måneder, såfremt dette arrangement ligesom de sidste også bliver en success. Det regner vi naturligvis med at det gør :)

Hvilke billeder kan jeg forvente?

Vi har afsat ca. 20 min. til hver profil. Der tages en del billeder af hver profil, hvorefter der bliver udvalgt 3 billeder.

Følgende typer billeder tages:

- 1 portræt

- 1 i fuld figur / front

- 1 unikt billede - hvor du fx: har din yndlingshat på, jonglerer med en fodbold, står på hænder eller lignende.

Vi vil gerne forsøge at dette billede skal skille sig ud, så det hele ikke bliver så "kedeligt". 

De udvalgte billeder, bliver efterfølgende også billedbehandlet (retoucheret), og så modtager du disse på e-mail, så du kan sætte dem ind på din profil på Onlinecasting.dk.

Vi sætter desuden 2 kulisser op, hvor billederne skal tages.

Du kan desuden selv vælge om billederne skal være sort/hvid eller i farver.

Disse billeder inkl. retouchering osv., kan normalt sagtens løbe op i 2.500 kr.

Koncept: Medbring en ting
Vi laver et koncept, hvor vi gerne vil skabe nogle unikke billeder, derfor skal du tage en ting med, det kunne være din mp3 afspiller, en stok, en hat eller andet som er unikt for dig. Det skal naturligvis være noget du kan have på billedet. Denne ting, bruges til det “unikke billede”. Dette billede vil med høj sandsynlighed også blive benyttet i vores fysiske katalog (se herunder).

Rettigheder:
Du får som udgangspunkt selv brugsretten til billederne, dog tilhører rettighederne fotografen. Vi på Onlinecasting.dk forbeholder os desuden ret til at benytte billederne i artikler, nyhedsbreve osv.

Om fotografen:
Fotografen er Julie Helquist. Se et par af Julies billeder herunder. Se flere af Julie’s billeder her (http://www.juliehelquist.dk/)

Udsnit af Julie's billeder


Tilmeldingsformularen kommer til syne her, når du er logget ind med en aktiv profil!