Kvindelig og mandlig hovedrolle søges til kortfilm, ÅRHUS

Mænd og kvinder 22 - 35 år, Århus

UDLØBET

2 skuespillere søges til en kortfilm der skal optages i uge 3.

Optagelserne vil vare 4-5 dage som det ser ud pt.

Vores mål er at lave en kortfilm hvis produktionsniveau er højt, men hvor sjælen også er med i historien.
 
Vi har i sinde at arbejde så professionelt som muligt, dog stadig med rum til leg!

Instruktøren er stor tilhænger af improvisation fra skuespillerens side, det vigtige er at alle parter har samme forståelse af den enkelte rolle og filmens helhed.
 
Der søges:
1 mand i alderen 22-35 år i rollen som Lars.
Lars er som besat af sin nabo Lies. Han har brugt flere år på at forfølge hende og tage billeder af hende i det skjulte og har dekoreret hele sin lejlighed med disse.
Det meste af sin tid bruger han ellers på at sidde i sin stol og se på billederne og de videooptagelser han har med hende.
Besættelsen er næsten for meget for Lars, og af uforklarlige årsager har han lyst til at skære i sig selv når han ser på Lies. Dette virker nærmest seksuelt for Lars.
En dag beslutter han sig dog for at skære i Lies i stedet...

 
1 kvinde i alderen 22-35 år. Rollen som Lies.
Lies virker psykisk stærk i forhold til sin nabo. Hendes karisma og selvkontrol er hvad der tiltrækker Lars. Der er en lurende mørk side af Lies som er til at få øje på, men ikke til at sætte ord på for folk.
Ligesom sin nabo har Lies også sine sære vaner, de er bare bedre skjult. Det viser sig at Lies selv har brugt tid på at forfølge, og hun er i stand til at yde ham en modstand han ikke regner med når han ville skære i hende.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID