Unge jyske piger søges til dokumentarprogram for DR, JYLLAND

Kvinder 18 - 25 år, Hele landet

UDLØBET

Unge jyske piger søges til en dokumentarserie for DR1, der handler om, at unge bytter liv i en uge.

PROGRAMMET
To unge med hver sin livsstil og indstilling til tilværelsen bytter i en uge hjem for at prøve den andens liv af. Pigerne skal bytte arbejde, familie, venner og fritidsinteresser. De ved ikke på forhånd, hvor de ender – andet end at det er meget forskelligt fra deres egen hverdag. Når ugen er overstået, er det tid til at gøre status. Hvad har de fået ud af deres oplevelse og hvilken betydning får det for livet fremover?

PIGER FRA JYLLAND
Vi søger piger fra Jylland mellem 18 og 25 år, der bor hjemme hos deres forældre og er en rigtig kernefamilie, gerne med søskende. Du skal have et tæt familieforhold, og dine forældre skal sige ja til at medvirke i programmet – bl.a. ved at en anden pige flytter ind i dit liv i en uge. Du må meget gerne lave noget specielt – f.eks. være ved at uddanne dig som mekaniker, være på en gård, være politisk aktiv, være medlem af en menighed el.lign.

De unge hovedpersoner står umiddelbart i skarp kontrast til hinanden, men de har en grundlæggende, dyb respekt for andres anderledes indrettede liv og en stærk nysgerrighed efter at prøve noget nyt.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID