FOR ALLE: Audition på musicalen Mød mig på Cassiopeia, JYLLAND

Mænd og kvinder 15 - 100 år, Jylland

ANSØG GRATIS UDLØBET

Audition på ”Mød mig på Cassiopeia” den 10. og 11. november 2007

Palsgaard Sommerspil inviterer til audition på musicalen ”Mød mig på Cassiopeia”. Musicalen opføres fra 31. juli til 13. august 2008. Palsgaard Sommerspil er en amatørteaterforening, der har til huse ved Palsgaard Gods i Hosby ved Juelsminde.

Sommeren 2008:
Palsgaard Sommerspil opfører Adam Prices nye bearbejdning af musicalen ”Mød mig på Cassiopeia” fra 1951. Denne bearbejdning blev bl.a. brugt i Nørrebro Teaters anmelderroste forestilling i 2007. Denne bearbejdning kombineret med vores faste instruktør Jens Frausing er med til at Palsgaard Sommerspil kommer med endnu et nyt og festligt bud på denne gamle ”evergreen”.

Palsgaard Sommerspil glæder sig til forestillingen ”Mød mig på Cassiopeia”, der er en musical, som rummer det hele; kærlighed, jalousi, forvekslinger og de himmelske magter på Olympen. Der er lagt op til et glædeligt gensyn med sangskatte af Kai Normann Andersen som ”Den allersidste dans”, ”Musens sang” og ”Da Tittina gik til bal”.

Palsgaard Sommerspil er kendt for hvert år at levere en forestilling af et meget højt kvalitetsniveau. Vi er en forening i rivende udvikling og har i de seneste år opsat en række store forestillinger, bl.a. Les Misérables, Jesus Christ Superstar, The Sound Of Music og Tordenskiold. Kendetegnende ved Palsgaard Sommerspil er, at det er resursekrævende forestillinger, der stiller store krav til både scenografi, kostumer, teknik, medvirkende og orkester. Nogle få nøglepersoner i lederfunktioner og orkestrets medlemmer har kontrakt med Palsgaard Sommerspil, mens alle andre arbejder ulønnet, herunder transport for egen regning.

Tilmelding:
Du kan tilmelde dig online eller downloade en tilmeldingsblanket på Palsgaard Sommerspils hjemmeside www.palsgaardsommerspil.dk, hvor du også kan læse mere om forestillingen og foreningen.

Praktisk information:
Der afholdes audition på Rårup Skole ved Juelsminde. Når vi har modtaget dit tilmeldingsskema, vil vi efterfølgende fremsende informationsmateriale, noder og tekst, som du bedes øve dig på inden selve audition. Materialet fremsendes ca. 14 dage før audition. Af materialet vil det fremgå, hvilken mødetid du får.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Agnete Bjerg på tlf.: 75 69 04 10.

Vi glæder os til at se dig til audition!

Med venlig hilsen
Palsgaard Sommerspil

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID