Skuespiller og skuespillerinde over 40 søges til spillefilm, JYLLAND

Mænd og kvinder 40 - 100 år, Jylland

UDLØBET

I forbindelse med det nye østjyske spillefilmsprojekt "Mord på mere end én Måde" søger vi nu to erfarne skuespillere til at besætte henholdsvis rollen som den exentriske godsejer og skuespillerinde Beatrice og hendes fastboende butler Ingolf. Alderen er ikke helt fastlagt for nogen af dem, men de er begge 40 år eller derover.
 
Filmen er et humoristisk mordmysterie og handler om den uheldige privatdetektiv Johnny, der sammen med 7 andre bliver indespærret på Beatrice's gods en af en storm. Under opholdet sker der dog et makabert mord, som han nu må prøve at opklare.
 
Beatrice er som sagt ejeren af huset, hvor det hele foregår. Hun bor der til daglig sammen med butleren og en stuepige, men er generelt ensom og inviterer derfor hvert år en håndfuld gamle venner på besøg (herunder Johnny og resten af selskabet). Hun har en tendens til at snakke med sig selv og det spøgelse, der tilsyneladende bor i huset.
 
Ingolf er den mystiske butler, af få, men præcise ord, der tilsyneladende har en evne til at dukke op ud af den blå luft når det passer ham. Han er allestedsnærværende og meget alvorlig, men har naturligvis sin egen hemmelighed som alle andre i forsamlingen.
 
Begge roller fylder meget i filmen og kræver både erfaring og gå-på-mod. Filmen er et low-budget projekt, og arbejdet er derfor i første omgang frivilligt, så de kræver også noget fritid. Optagelserne foregår fra d. 7. oktober til d. 2. november i år på et lille gods i Norddjursland, hvor vi ligeledes skal bo i perioden.
 
Filmen produceres af Morten Hjorth og instrueres af Jonas Kvist Jensen der tidligere har stået bag filmen Brutal Incasso, som blev udgivet på DVD i hele Danmark sidste år. Som sagt har vi ikke de store økonomiske midler til rådighed, så arbejdet er som udgangspunkt frivilligt for alle medvirkende. Til gengæld tilbyder vi en optageperiode der helt sikkert vil blive en stor oplevelse, og et færdigt produkt som vi vil arbejde hårdt for at få ligeså vidt omkring, og helst meget videre, som Brutal Incasso.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID