FOR ALLE: Publikum søges til Cecilie Frøkjærs nye talkshow, København

Mænd og kvinder 12 - 100 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

Kom til test-optagelser på Cecilie Frøkjærs nye program - og oplev, hvordan det foregår 'bag kameraet,' når vi forbereder et nyt talkshow om bøger i det hæderkronede Go’morgen-studie på Københavns Hovedbanegård.

Mandag d. 10. november kl. 11:30 i studiet på Hovebanegården i København laver vi den første prøve på Cecilie Frøkjærs nye talkshow om bøger. 

Derfor inviterer vi et mindre, eksklusivt test-publikum i studiet. Vi byder på frugt, vand og lidt til den søde tand i forbindelse med optagelserne. Og det er selvfølgelig gratis.

Du kan sidde med på publikumspladserne, hvis du har lyst til at opleve Hanne Vibeke Holst, Jacob Haugaard, Christian Bitz og andre kendte gæster, når de får en god snak om bøger med Cecilie.

Publikum til disse prøver er en eksklusiv gruppe, som får en særlig oplevelse af TV-Bag-Kameraet. Man ser rigtige TV-prøver, som offentligheden normalt ikke har adgang til. Vi beder derfor om din diskretion og bedste samarbejdsvilje - stemningen bliver hektisk, men det bliver hyggeligt, spændende og sjovt.

Det hele tager omkring tre timer, det er gratis at være med, og børn ned til 12 år er velkomne i selskab med voksne.

Hvis du vil være med, så send en mail til anita@tvpublikum.dk. Husk at skrive:

- Dit fulde navn

- Det antal pladser, du ønsker  

- Alder på hver enkelt gæst

- Dit telefonnummer

Når vi har reserveret plads til dig, modtager du en mail fra os med bekræftelse og nærmere praktisk info. Bemærk, at du ikke kan være sikker på, at du har fået plads, før du har modtaget en bekræftelse fra os - og det kan godt ta’ et par dage.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID