FOR ALLE: Publikum søges til Hvem var det nu vi var, København

Mænd og kvinder 15 - 100 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

Så er der igen gratis pladser til hyle-morsomme tv-optagelser, når Jacob Riising leder en perlerække af danske kendisser på tidsrejse tilbage til fortiden i den sjove quiz 'Hvem var det nu vi var.' Det er gratis, det er i DR Byen, og det bliver helt vildt skægt!

Der er garanti for spænding og morskab, når Jacob Riising byder sine fire kendte gæster velkommen i studiet til quiz, talkshow og tidsrejse tilbage til sjove og spændende begivenheder i fortiden!

Programmet har blandt andre haft besøg af Iben Hjejle, Christiane Schaumburg Müller, Vicki Berlin, Peter Frödin, Søs Egelind, Uffe Ellemann, Nicolai Steen og Lars Hjortshøj - men hvem der besøger os i de næste optagelser er endnu en overraskelse.

Det er gratis at  sidde med på publikumspladserne - og vi byder på sodavand og snacks. Det foregår i DR Byen i København, det tager mellem to og tre timer, og man skal være minimum 15 år gammel for at være med.

Vælg mellem:

- Søndag d. 2. november, mødetid kl. 13:15
- Søndag d. 2. november, mødetid kl. 16:15

Hvis du vil sidde med på publikumspladserne, så send en mail til quiz@tvpublikum.dk.

Husk at skrive dit fulde navn, ønsket antal pladser, ønsket tidspunkt, alder på hver af jer - og dit telefonnummer - så skriver vi tilbage med en bekræftelse og praktisk info.

Husk, at du ikke er sikret plads, før du har modtaget en bekræftelse fra os. Og at der for tiden kan være op til en uges svartid på grund af efterårsferie.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID