ÅBEN: Alm. familie med barn søges til TV2 dokumentarserie, SJÆLLAND

Mænd og kvinder 25 - 100 år, Sjælland

ANSØG GRATIS UDLØBET

TV 2 producerer en dokumentarserie, der følger børn og deres familier i Danmark, mens de vokser op. Vi leder nu efter en familie med et barn, der er født i år 2000, og som bor i Københavnsområdet, Nordsjælland, Holbæk, Roskilde eller Køge.

Dokumentarserien er et seriøst, varmt og vedkommende portræt af børn – om hvordan det er at vokse op i en familie – i Danmark. Fokus er på det helt almindelige hverdagsliv, som det former sig for de fleste – med de glæder og sorger, der følger med, og som skaber et menneskes liv.

Der søges:
Vi søger derfor en helt almindelig familie – som har et barn i børnehaveklassen, som er født i år 2000 og som også gerne må have andre - større eller mindre børn. I skal være udadvendte, gode til at tale om jer selv og jeres liv – og have lyst til at dele jeres erfaringer med andre.
 
Vi beder forældre, institutioner og andre, om at hjælpe os med at komme i forbindelse med familier, som kunne være interesserede i projektet.

Hvis du/I har spørgsmål eller kan videregive kontakt til interesserede familier så kontakt os endelig. Skriv til 0.klassebarn@easyfilm.dk eller ring til Easy Film på telefon 33 44 74 00 og spørg efter Karen Bernheim eller Tina Bremer.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID