Skuespillere søges til teaterforestilling, ÅRHUS

Mænd og kvinder 10 - 100 år, Århus

UDLØBET

Skuespillere søges til teaterforestillingen Alice i underverdenen "Down the rabbithole" som er en musikalsk skæv-vridning af Lewis Carrols klassiker Alice i Eventyrland

Down the rabbithole, er en musikteaterforestilling i den forstand at musik og sang bliver spillet af et band der også er i salen/på scenen. Skuespillerne skal altså ikke synge selv. Musikken underbygger visse dele af forestillingen og andre scener underbygger stykket musikken. - genremæssigt er vi ude i noget thriller, gys med ironisk tvist og enkelte komiske elementer.

Der søges:
Persontyper; Alle; Ung som gammel, høj som lav. Jo mere forskelligartede typer jo bedre.

Hvad man skal kunne er, at man skal kunne samarbejde og være fleksibel og have en ærlig lyst og vilje til at lave teater. Men det kræver at man kan spille forskellige former for teater og at man har mod på at prøve noget andet.

Kort handlingsreferat:
Alice er en lille pige i det viktorianske England, der en dag sidder ved flodbredden. Her er hun lige ved at falde i søvn, men vågner ved at en kanin løber forbi hende og ned i et kaninhul. Det mystiske og forunderlige ved kaninen er ikke at den har vest på og går med lommeur, men at den taler om hvor forfærdeligt det er at den kommer for sent! Alice Følger efter kaninen ned i kaninhullet og oplever at vokse og krympe, at spille kroket med hjerter dronning, komme til teselskab med den gale hattemager og blive stillet spørgsmål af en vandpiberygende kålorm og mange andre forunderlige ting, der bringer hende i forskellige situationer der stiller krav til hendes modenhed og handlekraft.

Tid / Sted:
Audition afholdes onsdag 13. september og 27. september i Århus

Forestillingen spiller ultimo februar 2007

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID