FOR ALLE: Åben audition på teaterstykke, København

Mænd og kvinder 20 - 100 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

"FN’s Verdenssundhedsorganisation (WHO) forudser, at i 2030 vil flere mennesker være ramt af depression end af nogen anden sygdom. Der har været anlagt forskellige perspektiver på den psykologiske krise, der breder sig. Men forskerne har udeladt den allermest banale overvejelse: Er vi ved at miste fornemmelsen for en af livets grunddimensioner; kærligheden?"

”Hvem vil leve for evigt?” sætter ikke spørgsmålstegn ved menneskets reaktionsmønstre, tanker og ageren, den viser ikke hvad der er rigtigt og forkert, den konkluderer ingenting - derimod fremlægger den mennesket, som mennesket er. Dystert, kærligt, kedeligt, roligt, uroligt, farligt, ærligt, ærgerligt, særligt og måske endda som noget helt særligt.

Der søges voksne i alle tænkelige typer og former. Kropsbevidsthed er et af de bærende elementer i denne eksperimenterende forestilling og vi stiller skarpt på menneskets mange utrolige facetter.

Der ses gerne, at du har skuespil erfaring og en god musisk forståelse

Spilleperiode: 15. November - 23. november 2013 på Teatret Play

Søger: Alle typer af mænd og kvinder fra alderen 20 år.

Auditiondage: Søndag d. 4. august og onsdag d. 7. august

Tilmelding: Send en beskrivelse af dig selv og fortæl os hvorfor du finder projektet interessant. Vedhæft gerne et CV og evt. links, som kan fortælle os lidt om dig og din erfaring. Når vi har modtaget din  ansøgning vil du få oplyst lokation, tid og dato for audition. Vedhæft 2-3 vellignende billeder i mailen.

Tilmeldingsfrist: 1. august 2013

Mail: hvemvilleveforevigt@gmail.com

Bemærk venligst, at projektet er ulønnet

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID