FOR ALLE: Publikum søges til Stjerner på Stribe, København

Mænd og kvinder 10 - 100 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

Nu optages de sidste afsnit af Jarls ' Stjerner på Stribe.' Derfor har du nu for sidste gang i år chancen for at se Jarl præsentere ni danske kendisser på slap line i disse TV2-programmer, fulde af humor, quiz og hyggeligt drilleri. Det er gratis at sidde med i publikum - også på onsdag og fredag, når DMI melder regn.

Jarl Friis-Mikkelsen er værten, som skal styre nu af Danmarks mest elskede kendisser igennem et program fuldt af humor, festligt drilleri og skøre indfald i det nye program 'Stjerner på Stribe' - denne gang i en række special-afsnit, som skal sendes på TV2.

I programmet giver de ni stjerner forskellige forklaringer på quizzens spørgsmål. Disse forklaringer kan være rigtige eller forkerte - frem for alt skal det være sjovt! Der er ni kendte stjerner med, så der er rig mulighed for at opleve forskellige kendisser i aktion. Og nedenfor kan du se nogle af navnene på nogle af de medvirkende stjerner!

Optagelserne foregår på Østerbro i København. Du kan sidde med i publikum helt gratis - man overværer et par programmer, og vi byder på sandwich, drikkevarer og snacks i pausen mellem optagelserne.

Børn ned til 10 år er velkomne i selskab med voksne. Navnene på de medvirkende er med forbehold for ændringer.

Du kan vælge mellem:

Onsdag d. 8. maj kl. 10:30
- med bl.a. Robert Hansen, Peter Tanev, Lasse Rimmer, Hella Joof, Jonas Schmidt, Silas Holst og Claus Elming 

Fredag d. 10. maj kl. 10:30
- med bl.a. Jens Gaardbo, Bubber, Claus Elming, Lisbeth Østergaard, Pelle Hvenegaard, Hella Joof og Suzanne Bjerrehuus

Hvis du vil være med, så skriv til sjov@tvpublikum.dk. Husk at skrive dit fulde navn, det antal pladser, du ønsker, og dit telefonnummer.

Når vi har reserveret plads til dig, modtager du en mail fra os med bekræftelse og nærmere praktisk information.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID