Usædvanlige kvinder søges til teaterstykke - HASTER, KBH

Kvinder 18 - 100 år, København

UDLØBET

Til forestillingen Venus Labyrinten med premiere på Trekronerfortet (KBH) den 13. juni 2006 søges der 2 ganske særlige kvinder, som kan agere orakel.

Om teaterstykket Venus Labyrinten:
Hvordan ville verden se ud, hvis den var befolket af kvinder – og KUN kvinder? Eller hvis samfundet alene var opbygget ud fra kvinders ideer, tanker og præmisser? Forestillingen er en hyldest til det kvindelige sind skabt on location i et enestående samarbejde mellem femten performere, instruktør, scenograf og lysdesigner. Der findes intet manuskript, kun de medvirkendes indbyrdes forskellige opfattelser af kvindelighedens essentielle natur. Installationen skaber således en række kighuller ind til de mangfoldige aspekter af det feminine univers. Tilskuerne lukkes ind én efter én med få minutters mellemrum, og oplevelsen af forestillingen bliver derfor dybt personlig og meget intens. Ingen tilskuere præsenteres nogensinde for helheden, men har kun adgang til bestemte dele af installationen. Ikke to besøgende ser det samme.

Rollerne:
Kvinderne skal ose af kvindelighed og være særdeles usædvanlige.

De kan enten være meget store, meget frodige, meget små, have vanvittigt langt hår, have en tvillingesøster eller noget andet ekstra ordinært.

Det særlige ved dem skal være synligt fra taljen og op, eftersom de skal sidde ned.

Audition afholdes:
Audition afholdes tirsdag den 2. maj 2006 i København.

Spilleperioden:
D. 13. juni til 30. juni 2006 mellem 16.00 og 22.00.

Vi forestiller os, at flere kvinder kan varetage opgaven og deles om spilleperioden.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID