Deltagere søges til Mit Publikum, Sjælland

Mænd og kvinder 18 - 100 år, Hele landet

UDLØBET

DR1 søges deltagere til en ny sæson af programmet MIT PUBLIKUM.

Er du midt i dit livs krise eller tumler du med et problem, der bare fylder mere og mere i din hverdag? Har du lyst til - og mod på - at blive klogere på dit liv? Så kan du nu få hjælp til at tage dén afgørende beslutning, der fører dig den bedste vej videre i livet.

Dit problem kan handle om alt lige fra udfordringer på jobbet og konflikter i kærligheden til misbrugsproblemer, svigt og manglende evne til at komme videre i livet. Det eneste det kræver, er at du skal være åben for at dele din historie, og fortælle om dine tanker, holdninger og følelser.

Hvis du er klar til at forandre dit liv, og få en fantastisk oplevelse, så er det dig vi leder efter. Gå ind på mitpublikum.blucasting.dk og fortæl os om dig selv, din situation og hvad du gerne vil have hjælp til.

DR1 søger deltagere til panelet til MIT PUBLIKUM:

Er du diskussionslysten? Elsker du at finde de stærkeste argumenter? Eller er du ganske enkelt den person, som vennerne altid søger råd hos?

DR1 skal endnu engang sammensætte det ultimative publikum. Sammen med 29 andre personer, skal du være parat til at guide og give et andet menneske hjælp til at komme videre i livet.

Det vigtigste er, at du skal have interesse for mennesker og livets store spørgsmål.

Optagelserne til programmet varer 4 sammenhængende hele dage, og du skal kunne medvirke i en af følgende uger:

- 20, 22, 24 eller 26. Hvilke 4 dage i ugen vi optager, er ikke fastlagt endnu.

Der vil derudover komme en ekstra optagedag.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID