FOR ALLE: Ballontester søges, København

Mænd og kvinder 0 - 100 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

Hjælp mig med at gøre møder sjovere. Få inspiration til at gøre dine møder mere effektive.

Hjælp søges nogle timer søndag d. 14.4. - advarsel - du bliver inspireret!

På søndag d. 14. april laver jeg en sjov test af en idé, jeg gennem længere tid har arbejdet med omkring inddragelse af en ballon til møder.

Jeg søger 4 frivillige. Du vil blive filmet, og det vil blive sendt ind til en lukket jury i forbindelse med en designopgave, hvor jeg er ved at redesigne ballonen til brug for voksne.

Må vi bruge dig i vores markedsføring?

Er det ok for dig, at vi bruger det i vores markedsføring i PerformDesign - virksomheden, jeg kæmper med at starte op lige nu for at bringe mere dialog ud gennem leg. F.eks. kunne det være relevant at lægge på vores hjemmeside eller de sociale medier. Det er i orden, hvis du siger nej, da det vigtigste lige nu er at få medvirkende til den lukkede filmoptagelsestest på søndag.

Jeg har desværre ikke råd til at lønne, men til gengæld er det hele mega spændende, og jeg tror, at det vil kunne inspirere dig til sjovere møde fremover - helst gratis.

Det vil kræve af dig:

Mød ind i Randersgade 74, 3.th. kl.10:00 i dit pæneste, stiveste businessjakkesæt, som var du direktør i Mærsk eller bare var på arbejde.

Vi slutter filmoptagelserne senest kl. 14. Før om muligt. Det er vigtigt, at du har hele tidsrummet til rådighed. Aflysning i sidste øjeblik, er meget uset.

Du vil skulle underskrive en kontrakt med en hemmelighedsholdelsesaftale, da du vil få godt indblik i mit koncept, som er ret følsomt lige nu, da jeg har arbejdet meget længe med ideen og gerne vil være den første til at præsentere den for omverdenen og pressen.

Du er velkommen til at sende min mail her videre, hvis du måske kender en, du kunne have lyst til at få med dig, som også ville være interesseret i at få kendskab til en sjov ide om hvordan, der igennem leg, kan bringes mere dialog ud i verden.

Det bliver en sjov dag, så lad mig endelig vide, hvis du kunne have lyst til at lære mere om mine ideer.

Jeg forklarer gerne mere over telefon, ring 27145503.

Håber du har lyst.

Bedste hilsner

Camilla Duus

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID