FOR ALLE: Medvirkende søges til musikvideo, Hele landet

Mænd og kvinder 0 - 100 år, Hele landet

ANSØG GRATIS UDLØBET

Medvirkende fra hele Danmark i alle aldre og begge køn søges til musikvideo.

Oh Joes næste single, Lykkelighed, handler om at man selv vælger sit humør, til en vis grad selvfølgelig. Den handler om at man ikke skal lade sig gå på af alle de negative ting der sker i løbet af ens hverdag, de fleste ting kan man vælge at ignorere. Nyd dit liv, nu og her, med dem du holder af og sæt pris på hvad du har.

Det vil vi også gerne vise med musikvideoen. Så for at komme med i musikvideoen skal du selv skyde noget der afspejler sangens emne, lykkelighed. Det kan være mange ting du kan vise. For eksempel bare en video hvor du smiler og synger med på teksten, en video hvor du danser, breaker, skater og viser dig lave det der gør dig glad. Du kan også være kreativ og lave en flashmob om lykkelighed eller hvad med at få hele din klasse eller skole med i din video?

Når du har skudt dit klip skal du blot uploade det på YouTube eller Vimeo og derefter registrere din video med url'en i denne applikation på Oh Joes fanside: http://ohjoemusikvideo.pgtb.me/WzMCRx

Som tak for din deltagelse vil dit navn blive registreret og skrevet i musikvideoens beskrivelse på YouTube.

Hør sangen og læs teksten her: www.youtube.com/watch?v=lOEZVuA0ZYE

Når alle indslag er modtaget bliver de klippet sammen af en professionel musikvideo editor, så du skal hverken tænke på at klippe eller redigere din video, det klarer vi og når musikvideoen er færdig vil den blive promoveret bredt på nettet.

Har du nogle spørgsmål, så send en mail til ohjoe@ohjoe.dk

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID