FOR ALLE: Publikum søges til datingshow

Mænd og kvinder 18 - 30 år, Hele landet

ANSØG GRATIS UDLØBET

Der er "love" i luften og DJ i studiet, når TV3s nye, store dating-program går igang. Hvis I er mellem 18 og 30 år og friske på fest, så kan du og vennerne sidde med i publikum. Det er gratis, vi byder på fri bar, lidt mad og snacks. Det bliver fabelagtigt underholdende (og ret så sex'et)!

Øjne?  Bryster? Røv? Eller de indre værdier?  Vil mænd kun have store bryster og blondt hår? Eller vil han, når det kommer til stykket, også have en kvinde uden skelletter i skabet? Og hvis han er max lækker, er hun så ligeglad med tilståelser om utroskab eller jalousi? 

Det kommer til at fyge med hemmeligheder, lækre hænder, bryster og bagdele, når hovedpersonen i TV3s nye dating-program skal vælge sin drømmedate blandt tre kandidater. Hovedpersonen kan kun se udvalgte kropsdele - men publikum kan se det hele. Så hvad vejer tungest - det indre eller det ydre ? Det bliver spændende, og det bliver et brag af en fest.

Du og dine venner kan komme med til festen og overvære det hele  - og det er gratis, men I skal have festtøjet på og være mellem 18 og 30 år gamle. Optagelsen finder sted i Vermundsgade i København, og det tager nogle timer. Vi ser to optagelser, og ind imellem er der pause, hvor vi byder på sandwich, snacks, og fri bar.

Hvis du vil på gæstelisten, så skriv til anita@tvpublikum.dk. Husk at skrive dit fulde navn, hvor mange pladser, du ønsker, og dit mobilnummer. Vi har også brug for at vide, hvor gamle, I er.

Du kan vælge mellem disse datoer: 
- Onsdag d. 13. juni, mødetid kl. 15:00
- Tirsdag d. 19. juni, mødetid kl. 15:00
- Torsdag d. 21. juni, mødetid kl. 15:00

Når vi har reserveret plads til dig, modtager du en mail fra os med nærmere praktisk info og adresse.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID