Skuespillere søges til kortfilm (Gymnasieprojekt), Århus

Kvinder 16 - 25 år,

UDLØBET

Typisk Lynch produktions (elever fra Langkær Gymnasium) søger 1 kvindelig hovedroller + 1 kvindelig statist + mandlig statist til kortfilm

- De 2 kvinder skal være mellem 18 og 25 år, og gerne bo så tæt på Århus som muligt.
- Den mandlige statist skal være 40+

Om filmen:
Vi vil lave en film om Camilla's uheldige fødselsdag. Det starter med at Camilla vågner på hospitalet, og vi ser i et flashback grunden til at hun ligger på hospitalet.

I flashback'et ser vi tilbage på en hændelse i fortiden:

Det er hendes fødselsdag, faren giver hende en åndsvag gave, hun tager i byen med veninden, de skændes, veninden skrider, Camilla drikker og bliver tilbudt at overnatte hos en af fyrene på baren. Han tager hende med ud i gyden hvor hun bliver voldtaget af resten af gruppen som har ventet derude. Hun bliver efterladt og fundet af et ældre ægtepar, som ringer efter en ambulance.

Tilbage i nutiden får Camilla resultatet af hendes HIV-test som hun fik taget i starten. Den er positiv. Hun beder om at være alene, faren smutter ned i kiosken efter øl, han fortryder dog og spurter tilbage, da han er bange for at datteren vil gøre noget forfærdeligt. Camilla er i mellem tiden ved at begå selvmord, faderen ankommer i en Last Minute Rescue.

Da dette er et gymnasieprojekt søger vi frivillige da ingen løn vil blive udbetalt

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID