Talentfulde unge søges

Mænd og kvinder 18 - 23 år,

ANSØG GRATIS UDLØBET

Musikdramatisk Væksthus er Gladsaxe Teaters og Københavns Amts spændende tilbud til talentfulde unge, der gerne vil prøve sig selv af i teatrets verden, med henblik på en professionel fremtid.

Vi laver et kombineret undervisnings- og forestillingsforløb, som ender ud i en professionelt opsat musikforestilling på Gladsaxe Teater.

Der undervises i forskellige musikdramatiske discipliner, og der er tale om både hold- og soloundervisning, hvor der tages udgangspunkt i den enkelte deltagers færdigheder og potentiale.

Nogle af landets bedste og mest erfarne udøvende kunstnere underviser i Væksthuset.

Tidsplan
Projektet starter midt i marts 2006 og afsluttes med forestilling i juni 2006.
Undervisningsdelen finder sted mandag og tirsdag aften kl. 18.30 - 22.30. Hertil kommer flere undervisningsweekends. I forbindelse med forestillingen vil der være dagprøver (12.00 - 18.00) i opløbets sidste del (sidst i maj/først i juni).

Hvem kan søge?
> Unge mellem 18 og 23 år.
> Fra Københavns området
> Som har talent og lyst til at lære mere om musikdramatik på et professionelt niveau.

Sangere, dansere og skuespillere...
Unge som kan synge, danse og spille teater. Vi optager i alt 12.

Instruktører og scenografer...
I forbindelse med opsætningnen af projektets afsluttende forestilling optager vi 2 instruktørassistenter og 2 scenografassistenter, som følger de professionelle i hele forestillingsforløbet (Bemærk: optagelses-samtaler først i april 2006).

Hvad koster det?
Hele forløbet koster kr. 3.500,- som betales ved projektets start.
(Bemærk: forløbet er gratis for assistenter og teknikere).
Optagelsesprøverne er naturligvis gratis.

Optagelsesprøver:
Vi afholder 1. optagelsesprøve for sangere, dansere og skuespillere i dagene 25.-26. februar 2006, og deltagelse kan kun ske ved indsendelse af tilmeldingsskema senest 17. februar 2006 kl. 12.00.

Ansøgningskemaet kan hentes på Gladsaxe Teaters hjemmeside.

Klik her for at hente ansøgningsskemaet

Optagelsesprøverne består af to prøver. Ved første prøve skal du synge en sang og spille en kort dramatisk tekst efter eget valg. Hvis du går videre til 2. prøve (lørdag den 11. marts 2006), skal du synge sangen og spille teksten igen, men denne gang for et udvidet optagelsespanel. Der er også danseprøve ved denne prøve. For øvrige ansøgere er der optagelsessamtaler først i april.

Evt. spørgsmål besvares af projektleder Frank Rubæk på mail: frank.rubaek@mknet.dk

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID