Skuespillere søges til Vikingespil, Aalborg

Mænd og kvinder 0 - 100 år, Aalborg

UDLØBET

Amatørskuespillere med engagementet i orden søges til et nyskrevet vikingsspil med titlen: Thors Hammer.

Stykket har premiere den 22. juni 2012, og løber frem til d. 7 juli 2012.

Der søges børn, unge, mænd og kvinder i alle aldre.

Medvirkende skal være parat til en rimelig intens prøveperiode, hvor der mødes til tiden og arbejdes fokuseret. Dette gælder alle, også børn.

Der vil øves kampscener med sværd til denne forestilling.

Audition afholdes d. 3. og 4. marts mellem kl. 10.00-16.00.

Om Thors Hammer:

Vi befinder os i Valhal, hvor Odin har alle de andre guder til langbords. De diskuterer den såkaldte kristendom, som er ved at udkonkurrere de nordiske guder. Pludselig får de dog andet at tænke på, da Thor opdager at han mangler hans elskede hammer, Mjølner.

Som om det ikke var nok, er Loke også væk, og Thor er naturligvis rasende. Alle guderne hjælper Thor med at lede efter Loke og Mjølner, og guderne havner undervejs på Lindholm Høje, hvor de blandt andet møder en munk, der desperat forsøger at omvende alle til kristendommen, en vølv, som tror ragnarok er lige over os, en drikfældig høvding og mange andre mennesker.

Imens har jætterne i Udgård fået nys om, at Thors hammer er forsvundet, og de ankommer til Lindholm Høje for at forsøge at få hammeren fra Loke.

Det hele ender i en kamp, hvor alle er mod alle, men hvem vinder? Er ragnarok brudt ud, og hvad skal der ske med det elskede Lindholm Høje?

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID