FOR ALLE: Publikum søges til Top Charlie, København

Mænd og kvinder 0 - 100 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

Top Charlie - nu med kunstnernavne

Nu kan du danse med Keld Heick, Anne Dorthe Michelsen, Dorthe Kollo, Brødrene Olsen, Walkers, Tamra Rosanes -  og mange flere. Og det er gratis.

Der er stadig ledige pladser til optagelserne af Top Charlie - og nu ved vi, hvilke kunstnere, der gæster os hvornår. Pladserne gratis, der er gode forhold for publikum, og vi byder på en velkomstdrink ved ankomsten.

Som altid er Top Charlie et sprudlende show med dejlig dansk dansemusik. Keld Heick er den syngende vært, som præsenterer danske kunstnere fra toppen af den danske og udenlandske pop. Og Anne Herdorf præsenterer debutanter, der får en chance for at slå igennem på hitlisten. Vi spiller op til fest med dans og musik, og der er rig mulighed for at ta' en tur på dansegulvet i vores dejlige tv-studie på Refshaleøen i København.

Man skal være minimum 15 år gammel for at være med. Det er gratis, men tilmelding er nødvendig på charlie@tvpublikum.dk. Husk at skrive dit navn, telefonnummer og antal pladser. Der kan gå et par dage, før du hører fra os, men vi sender en bekræftelse med nærmere information.

Du kan vælge mellem følgende dage/tider:

Onsdag d. 26. oktober kl. 13:30 - med Lecia & Lucienne, Mek Pek Partyband, Anne Dorthe Michelsen, Simon Brohus og Special Guest Peter Aalbæk

Torsdag d. 27. oktober kl. 13:30 - med Dorthe Kollo, Brødrene Olsen, Fenders, Roger & Over, Special Guest Ditte Gråbøl

Tirsdag d. 1. november kl. 13:30 - med Birthe Kjær, Ivan Pedersen, Jørgen Thorup, Strube Band, Peter Bjørn og Special Guests Karen og Huxi

Onsdag. 2. november kl. 13:30 - med Walkers, Tamra Rosannes, Stig Rossen & Vennerne og Special GuestDick Kaysø

Torsdag d. 3. november kl. 13:30 - med Maggie Reilly, Kim & Hallo, Chick'n Roosters og Tom & Morten

Vi har rigeligt med plads, så du er meget velkommen til at bestille pladser til mere end en optagelse. Og hvis du kender nogen, som kunne have lyst, må du meget gerne sende invitationen videre.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID