FOR ALLE: Publikum søges til De Bedste Grin, Sjælland

Mænd og kvinder 0 - 100 år, Sjælland

ANSØG GRATIS UDLØBET

Har du lyst til at møde Jarlen, De Nattergale, PLAT, Kaj & Andrea, Peter Schrøder og Ditte Gråbøl, Daimi og Jytte Abildstrøm i hyggelige omgivelser på Skovridderkroen i Charlottenlund? Så har du chancen nu, når vi igen søger publikum til De Bedste Grin.

Sammen med vores vært Jarl Friis-Mikkelsen kommer vi på disse optagelser helt tæt på nogle af Danmarks mest forrygende entertainere, som i næsten en hel generation har givet os de bedste grin. Og mon ikke der er spændende overraskelser og gensyn med de mest populære figurer undervejs.

Optagelserne foregår på Restaurant Kysten på Strandvejen i Charlottenlund, og man skal være mindst 12 år gammel for at være med. Det er gratis, men tilmelding er nødvendig på sjov@tvpublikum.dk. Husk at skrive navn, telefonnummer og ønsket antal pladser.

NB: På optagelserne med PLAT søger vi p.t. kun folk i alderen 12-50 år. Derfor er det vigtigt, at du skriver alder på hver enkelt af dine gæster, hvis I ønsker at komme til optagelserne med PLAT.

Du kan vælge mellem:

13. oktober, mødetid kl. 16:00, med PLAT, aka Michael Carøe, Mads Keiser og Peter Kær

18. oktober, mødetid kl. 15:00, med Daimi Gentle og Jytte Abildstrøm

18. oktober, mødetid kl. 18:30, med De Nattergale

19. oktober, mødetid kl. 14:00, med Ditte Graabøl og Peter Schrøder

19. oktober, mødetid kl. 17:30, med Kaj og Andrea, aka Kjeld Nørgaard og Hanne Willumsen

Når vi har booket pladser til dig, sender vi en mail med nærmere information. Husk, at du ikke kan være sikker på, at du har fået plads, før du modtager en bekræftelse fra os.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID