FOR ALLE: Invitation til tv-optagelser, København

Mænd og kvinder 0 - 100 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

Forrygende Top Charlie er tilbage

Keld Heick, Anne Herdorf og toppen af poppen byder på endnu mere fest, musik og dans. Og det er gratis.

Missede du Top Charlie i Parken? Fortvivl ikke - Top Charlie er tilbage, og denne gang er pladserne gratis, der er gode forhold for publikum, og vi byder på en velkomstdrink ved ankomsten i vores dejlige tv-studie på Refshaleøen i København.

Som altid er Top Charlie et sprudlende show med dejlig dansk dansemusik. Keld Heick er den syngende vært, som præsenterer danske kunstnere fra toppen af den danske og udenlandske pop. Og Anne Herdorf præsenterer debutanter, der får en chance for at slå igennem på hitlisten. Vi spiller op til fest med dans og musik, og der er rig mulighed for at ta' en tur på dansegulvet. 

Vi kan desværre ikke afsløre, hvilke kunstnere man kan møde hvornår, men sæsonen byder på navne som: Anne-Dorte Michelsen, Birthe Kjær, Bjørn og Okay, Carsten Knudsen, Dodo, Dorthe Kollo, Henrik Strube, Jacob Haugaard, James Rasmussen Trio, Jette Torp, Johnny Reimar, Jørgen Thorup, Kandis, Kim Schwartz, Lecia & Luciene, Mek Pek Party Band, Nanna, Nice Little Penguins, Stig Rossen m. Bamses Venner, Tamra Rosanes og Walkers

Man skal være minimum 15 år gammel for at være med. Det er gratis, men tilmelding er nødvendig på charlie@tvpublikum.dk. Husk at skrive dit navn, telefonnummer og antal pladser. Der kan gå et par dage, før du hører fra os, men vi sender en bekræftelse med nærmere information når vi har tjekket, at der er plads til jer.

Vælg mellem følgende dage/tider:

Tirsdag d. 25. oktober kl. 19:15

Onsdag d. 26. oktober kl. 13:30 (få ledige pladser)

Onsdag d. 26. oktober kl. 19:15

Torsdag d. 27. oktober kl. 13:30 (få ledige pladser)

Torsdag d. 27. oktober kl. 19:15

Tirsdag d. 1. november kl. 13:30 (få ledige pladser)

Tirsdag d. 1. november kl. 19:15

Onsdag. 2. november kl. 13:30 (få ledige pladser)

Onsdag. 2. november kl. 19:15

Torsdag d. 3. november kl. 13:30 (få ledige pladser)

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID