Skuespillere søges til kortfilm - HASTER, KBH

Mænd og kvinder 5 - 45 år,

UDLØBET

Vi søger hurtigst muligt 6 skuespillere til vores afgangsfilm fra Avedøre Gymnasium, hvor vi i snart tre år har haft film på højniveau.

Der søges følgende:
Tre piger på hhv. 5-8 år, 11-13 år, 16-18 år
En dreng på 13-15 år
En kvinde på 35-45 år
En mand på 35-45 år

Vi har desværre ikke mulighed for at give nogen form for betaling, men der vil selvfølgelig være mad under optagelserne.

Om filmen:
Filmen handler om den lille pige Amalie, hvis familie har det med at overse hende lidt. En morgen, da hele familien er taget afsted og endnu engang har glemt Amalie skrumper hun pludselig til musestørrelse. Da hun er kommet sig over det første chok, begynder hun så småt at finde sig til rette, hun indretter et musehul som sit værelse, og begynder at kradse hul i forskellige pakker med mad og begynder et lille forråd. Da familien kommer hjem samme eftermiddag opdager de hullerne i madpakkerne og tror de har fået mus. De begynder at sætte musefælder op, men opdager så også, at Amalie er væk og ringer til politiet. Imens prøver Amalie forgæves at fange deres opmærksomhed. Mens faren stadig taler med politiet høres pludselig en musefælde smække.....

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID