FOR ALLE: Kvinder søges til interviews til Alt for damerne

Kvinder 20 - 100 år, Hele landet

ANSØG GRATIS UDLØBET

Kvinder søges til interviews til artikler i Alt for damerne i løbet af efteråret.

Jeg mødte drømmemanden…

Kender du historierne om par, der mødte hinanden… i et trafikuheld, over køledisken i Netto, i toiletkøen eller andre usandsynlige steder? De findes, og Alt for damerne vil gerne hylde den kærlighed, der opstår de uventede steder. Derfor hører jeg gerne fra dig, hvis du har fundet manden i dit liv på en lidt anderledes måde, send mig en mail og fortæl lidt om, hvordan I træf hinanden. Jeg udvælger tre historier, og hvis din er en af dem, laver vi et interview over telefonen, og der vil blive taget et flot, professionelt billede af dig og din kæreste/mand (så spørg også lige ham, om han er frisk på at stille op til et fint fællesfoto).

Jeg glæder mig til at høre din kærlighedshistorie. Kontakt Louise Gade, journalist på Alt for damerne, louise.gade [at] altfordamerne.dk

Har du oplevet vold i julen?

I et af årets julenumre vil Alt for damerne sætte fokus på, at tendensen til vold i hjemmet desværre stiger i juletiden.  Faktisk oplever hver 6. kvinde vold i julen. Vi taler med eksperter, som giver råd og vejledning. Men vi vil også meget gerne tale med en kvinde, som på egen krop har oplevet, at samleverens voldelige adfærd begyndte eller eskalerede ved juletiden, så vores mange kvindelige læsere kan få indblik i og forståelse for, hvordan det er, og hvorfor det kan være så svært at smutte fra en voldelig mand.

Vi to mødes ansigt til ansigt og snakker om oplevelsen, du får lov til at læse hele teksten igennem, inden den kommer i bladet for at sikre, at der ikke er nogen misforståelser. Der vil også blive taget et flot, professionelt billede af dig. Har du ikke lyst til at vise dit ansigt, kan du også være anonym i artiklen.

Du er meget velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere.  Kontakt Louise Gade, journalist på Alt for damerne, louise.gade [at] altfordamerne.dk

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID