Herresangere med lyst til skuespil søges til kæmpe teateropsætning, Kbh

Mænd 10 - 100 år,

UDLØBET

Har du lyst til at deltage i en kæmpe teateropsætning, midt i den grønne skov?

Det Kgl. Teater opfører i sommeren 2006 igen gigant-teater i Ulvedalene, Jægersborg Dyrehave. Stykket hedder Thor og er skrevet til lejligheden, frit over den nordiske mytologi. Det bliver en bred og episk fortælling om det godes kamp mod det onde, besættende kærlighed og uløselige familiebånd. Teatret opruller et overdådigt eventyr med voldsomt drama, storslået scenografi og et mangfoldigt persongalleri.

Skuespilchef Mikkel Harder Munck-Hansen og operachef Kasper Bech Holten instruerer Thor med over 200 medvirkende.

Frans Bak, som skrev musikken til Ivanhoe i 2003, vil komponere musik til Thor og Lyngby-Taarbæk Harmoniorkester vil, som tidligere spille til forestillingen ligesom Martin Spang Olsen vil stå for stuntkoordinering og stunttræning af kor og statister.

Til forestillingen Thor skal der bruges rigtig mange herrestemmer og Elverhøj Koret søger derfor interesserede syngende og gerne våbenføre mænd til projektet.

Prøveplan:
Korets prøver starter mandag d. 30. januar i Lyngby Kulturhus og der prøves derefter hver mandag indtil d. 4. maj.  Herefter prøves i Ulvedalene alle hverdagsaftener samt lørdage i dag- eller aftentimer i hele maj måned. I juni måned er der forestilling hver aften undtagen mandage. Sidste forestilling er den 30. juni evt. 1.juli. Der bliver nogle få prøver på Det Kgl. Teater og særskilt stunttræning for dem, der også vil på stunt-holdet.
Der bliver optagelsesprøver den 2. og 14. februar, men vi vil helst have alle med fra korets første prøve den 30. januar.
Du bliver optaget som kormedlem for den givne periode, men uden kontingentbetaling. Det er et krævende forløb og indsatsen er ulønnet, men vi kan love dig en enestående oplevelse!

Operachef Kasper Bech Holten beskriver det således:
”Det er noget helt særligt at arbejde i Dyrehaven. At lave IVANHOE var en fantastisk oplevelse, fordi vi fik lov til at male med den helt brede pensel. Historien om Thor og den nordiske mytologi passer rigtigt godt ind i landskabet i Dyrehaven, og det er vores håb, at forestillingen og scenografien vil gribe fat om og spille sammen med naturen derude i endnu højere grad end nogensinde før set i de andre fo-restillinger i Dyrehaven. Historien om Thor er baseret på nordisk mytologi, men den forholder sig me-get frit til mytologien som vi lærte den i skolen. Det er vores ambition at skabe en moderne og rørende fabel om to brødre og en far, om krig og kærlighed, om at ville en bedre verden og om mag-tens dilemmaer!
Forestillingen vil – ligesom Ivanhoe – byde på skuespillere, heste, stuntmænd, kor, orkester, bueskyt-ter og en masse special effects, og det er vores håb ganske enkelt at give publikum i Dyrehaven en – i ordets mest bogstavelige betydning – eventyrlig aften.”

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID