FOR ALLE: Casting til Paradise Hotel 8, Hele landet

Mænd og kvinder 18 - 30 år, Hele landet

ANSØG GRATIS UDLØBET

ER DU OVER 18 ÅR OG SINGLE OG HAR DU LYST TIL AT CHECKE IND PÅ ET LUKSUSHOTEL I MEXICO, SÅ MELD DIG LIGE NU TIL PARADISE HOTEL SÆSON 8. DER ER ÅBNE CASTINGS I JUNI RUNDT OM I LANDET.

I år har du for første gang mulighed for at tilmelde dig til åben casting på Paradise Hotel. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig på TV3's hjemmeside og udfylde spørgeskemaet og dukke op på et af de udvalgte diskoteker rundt om i landet. De åbne castings kommer til at foregå i følgende byer: Århus, Aalborg, Odense, Esbjerg og København.

Alle der tilmelder sig på denne side vil modtage en e-mail med flere detaljer samt et castingnummer, som skal medbringes, når du møder op til den åbne casting. Castingnumrene er fuldstændig vilkårlige, dvs. at de ikke har noget at gøre med den rækkefølge, du kommer ind til selve castingen, men vil blot fungere som et registreringsnummer. Rækkefølgen vil derimod køre efter ”først til mølle”-princippet. Der kan opstå lidt ventetid i løbet af dagen.

Castingen er en personlig samtale, hvor casterne og Paradise After Dark-værten Jeppe Voldum vil stille og svare på spørgsmål, snakke, lytte, kigge, grine mm. Selve castingen vil blive filmet, men det er kun til intern brug. 
Du skal møde op, som skulle du ud en lørdag aften - tænk på at det er fest og farver på Paradise Hotel, der lokker!

Har du spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at skrive til os: phcasting@mastifftv.dk

Hvis du ikke har mulighed for at dukke op til en af de åbne castings, så er du meget velkommen til at skrive en ansøgning til paradise@tv3.dk.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID