Statister i alle aldre søges til ny dansk spillefilm, København

Mænd og kvinder 0 - 100 år, København

UDLØBET

Der søges en masse statister i forskellige aldersgrupper til kommende dansk spillefilm om mobning. Optagelserne kører i perioden fra den 21. juni - 31. juli, i København.

Handling:
Eva er 12 år og bor på børnehjem med sin søster Emma. De bliver mobbet på børnehjemmet og ligeledes i den skole de begge starter i. Eva får en veninde, som snart bliver vendt mod Eva og selv begynder at mobbe hende. Eva's mor er alkoholiker og faderen har forladt dem og startet ny familie et andet sted i landet. Eva er helt alene og kæmper for at få folk til at forstå hvor hård mobningen er i dagens Danmark. Historien er baseret på virkelige hændelser og er meget barsk.

Blandt allerede bekræftede skuespillere til spillefilmen er Helle Dolleris, Morten Suurballe, Peter Hesse Overgaard, Trine Pallesen, Joachim Knop, Ole Thestrup, Pernille Kaae Høier, Thomas Ernst m.fl.

Der søges:
- Skoleelever 6-16 år (piger/drenge)
- Mor med barn 8-10 år - som kunder i tøjbutik
- Rengøringsdame - Kvinde ca. 60 år, gerne lidt erfaring med skuespil
- Kærestepar, 25-35 år
- Dame med lille hund
- Flere alkoholikere - usoignerede og sjuskede
- Sygeplejerske - kvinde, ca. 45 år
- Idyllisk familie - mor, far, 2 piger 5-7 år
- Social forvalter - mand, gerne lidt erfaring med skuespil
- Mand ca. 45-50 år som plejefar for Daniel
- Look-a-like til skuespilleren Morten Suurballe (http://www.billedbladet.dk/~/media/BilledBladet/Kendte/Nyheder/Morten%20Suurballe/SuurballeolddadHJ.ashx?as=true&w=445)
- Mænd/kvinder/børn - alle aldre: Solbadere på strand, fodgængere, cykelister, kunder i butik, passagere i bus/tog

Der søges desuden 60-75 børn i alderen 9-15 år til lørdag den 14. juni kl: 16.00 på Rødovre skole, som skal agere skoleelever iført hvidt undertøj til vores promotionplakat for filmen. Billederne skal være et symbol på uskyld og nøgenhed. Det er ikke pornografiske billeder men understreger den baske nedtrygte følelse som vores hovedperson befinder sig i. Dress code for dette er: hvidt undertøj uden logo og skal selv medbringes af statisterne.

Statister skal selv kunne medbringe rekvisitter (cykel, tøj, tasker, badetøj, hund m.m.) men vil få nærmere info herom.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID