CASTING FOR ALLE: Teater søger, ODENSE

Mænd og kvinder 0 - 100 år,

ANSØG GRATIS UDLØBET

Kunne du tænke dig at opleve teatrets forunderlige magi ? Går du med en skuespiller i maven ? Har du lyst til at prøve kræfter med de skrå brædder ? Står scenografi, scenebyg eller lyssætning dit hjerte nær? Så er NEDERGADETEATRET måske noget for dig.

Vi søger nogle kreative, positive, teaterglade folk at arbejde sammen med. Du er også velkommen selvom du ikke har prøvet teater før, bare du har lysten til at opleve teaterverdenens magi.

NEDERGADETEATRET holder åbent hus d. 11 sep. Fra kl 10. Du vil modtage en velkomstpakke, som fortæller lidt om teateret, og hvordan man bliver medlem, der vil også være en lille casting.

NEDERGADETEATRET blev stiftet den 15. september 1948 under navnet Odense Dramatiske Forening. I 1966 flyttede teatret til Nedergade, og i 1981 kom det til at hedde NEDERGADETEATRET. Flyttede i 1988 til de nuværende lokaler på Middelfartvej 125-127. Navnet blev dog bibeholdt. NEDERGADETEATRET er et af landets mest produktive amatørteatre med et vidtfavnende repertoire. Du er velkommen til at besøge vor hjemmeside www.nedergadeteatret.dk

MVH
Nedergadeteatret
Jimmi Røldal ”Kontaktperson”
Uffesvej 32 1.sal
5200 Odense
tlf. 60 89 83 13

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Valideret