FOR ALLE: Invitation til tv-optagelser - Pernille Aalunds talkshow, Skovlunde

Mænd og kvinder 16 - 100 år, Sjælland

ANSØG GRATIS UDLØBET

Forelsket i et mareridt, Faderhuset og Deller i dobbeltsengen - stadig ledige pladser til Pernille Aalunds talkshow (også for mænd).

Så er der kommet titler og temaer på optagelserne af Pernille Aalunds QTV på tirsdag d. 4. august - og der er stadig masser af ledige pladser. Se temaerne længere nede.
Så hvis du har lyst til en intens, unik, menneskelig oplevelse og ønsker at opleve ‘den danske Oprah Winfrey’ i aktion helt tæt på - så har du chancen nu.
Publikumspladserne er gratis på de nye afsnit af QTV, Pernille Aalunds populære talkshow, hvor stærke mennesker, som har oplevelt noget usædvanligt, fortæller deres skæbnehistorier. Vi byder på øl, vin, vand, snacks, kaffe og the i forbindelse med optagelserne - det bliver et par spændende timer lidt ud over det sædvanlige.

Man skal være minimum 16 år gammel og have lyst til at bakke Pernille Aalund op og være med til at skabe en god stemning i programmet.
Pladserne er selvfølgelig gratis - men tilmelding er nødvendig på q@tvpublikum.dk. De skal bruge dit navn, ønsket antal pladser, og telefonnummer.
Optagelserne foregår i Mileparken i Skovlunde, så du skal regne med, at der er transporttid, hvis ikke du bor i nærheden. Du modtager en bekræftelse fra dem med nærmere praktisk information ved tilmelding.

Du kan vælge mellem:


Tirsdag d. 4. august, mødetid kl. 12:45, sluttid ca. 15:00 - 'Forelsket i et mareridt'
Tirsdag d. 4. august, mødetid kl. 16:15, sluttid ca. 18:30 - 'Deller i dobbeltsengen'
Tirsdag d. 4. august, mødetid kl. 20:15, sluttid ca. 22:45 - 'Faderhuset'
Tirsdag d. 8. september, mødetid kl. 12:45, sluttid ca. 15:00 - endnu intet emne
Tirsdag d. 8. september, mødetid kl. 16:15, sluttid ca. 18:30 - endnu intet emne


- Emnerne er med forbehold for ændringer pga. sygdom mv.

Du kan læse mere om programmet her: http://www.kanal4.dk/programmer/kanal4-underholdning/

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID