LØN GIVES - FOR ALLE: Tvillingepiger søges til reklamefilms audition

Piger 6 - 12 år, Hele landet

ANSØG GRATIS UDLØBET

Der søges et tvillingepige par i alderen 6-12 år. Hvis I er lidt ældre end det, men ser ud som max 12 år, er det også fint!

Allerhelst må I gerne være enæggede tvillinger, men hvis I ligner hinanden rigtig meget vil casteren super gerne se jer også.

Det er til en reklamefilm for Ikea, hvor man ser to piger der bygger et tårn af puder i sin seng (reklamen er for box madrassen). De gør sig klar til at hoppe ned, da faderen træder ind og siger at det må de ikke! Pigerne siger i kor ”men det må vi gerne hjemme hos mor!!”.

Der castes frem til og med mandag den 13. juli 2009 – sådan afhængig af hvornår I kan komme ind til mig. – også i weekenden, hvis I kun kan der.

Optagelsen af reklamefilmen tager 1 dag mellem d. 27.7 og 30.7 – begge dage inklusive. Dvs. at det altså kun er en dag ud af dem, hvor I er på. Casteren vender tilbage senere med den eksakte dato, men som udgangspunkt skal I gerne kunne de dage (hvis I kun kan nogle af dem, er det også en mulighed). Der vil muligvis også være en lille kostume/læse prøve inden.

Man får kr. 5000 hver for at være med i filmen, hvis man bliver valgt.

Casteren kan kontaktes hele dagen – også om aftenen, da det haster lidt, på telefonnummer: 26 28 60 02.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID