Skuespillere søges til novellefilm

Mænd og kvinder 17 - 40 år,

Instruktør René Frelle Petersen og Bald Film søger to skuespillere til to store biroller til novellefilmen “De Syngende Frisører”

Isabella (Kvinde 18-25 år)
Til rollen som “Isabella” søges en kvinde i alderen 18-25 år. Udover at du har et talent eller en uddannelse som skuespiller, er det en forudsætning at du også kan synge. Isabella er en frisørelev der arbejder sammen med den garvede frisør Tonni, som er filmens hovedperson. Isabellas rolle betegnes som en større birolle.

Isabella er en godtroende pige, der drømmer om at blive professionel frisør. Hun er til tider naiv, men også til tider meget udspekuleret. Hun har en charme der kan overbevise og overtale folk i hendes omgangskreds og hun kæmper ihærdigt for at få lov til at klippe nogle af Tonnis kunder.

Manuel (Mand 20-35 år)
Til rollen som “Manuel” søges en mand med etnisk baggrund i ca. 20-35 år. Udover at du har et talent eller en uddannelse som skuespiller, så vil det være en fordel, hvis du kan spille på et instrument, helst en harmonika. Det er dog ikke et krav. Manuel er frisør og arbejder for Jacques, der er ejeren af den franskinspirerede frisørsalon ”Bonjour mon friseur”. De udgiver sig for at være franskmænd, for derved at skille sig ud blandt de mange konkurrenter med etnisk baggrund. Manuels rolle betegnes som en birolle.

Manuel er en livlig mand, der står ved sin mening. Han bryder sig ikke om at udgive sig for at være franskmand, hvilket skaber flere hidsige og samtidig komiske diskussioner mellem Jacques og ham selv. Han snakker dansk med udenlandsk accent og siger flere af sine replikker på fransk. Han er meget ironisk og hidsig i sit sprogbrug, men kan samtidig også være venlig og forstående.

Optagelserne vil finde sted til februar-marts 2005 i Filmbyen.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Valideret